Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Кртот друже ке погодувам на тепка ..сигурно имаш 16-17 години ..и паметно е од една страна што така - вака уште не си се осмелил на некоја сериозна врска односно не си обрзан за таа девојка...убаво е што имате лабилна врска. Второ не си ни прв ни последен кој доживува бура од љубомора и бран на емоциии па нормално е тоа..така созреваш на некој начин, а за саканјето дали е добро да ја засакаш или па стравот од тоа дека подоцна ке може да те повреди тоа не зависи само од тебе..времето поминато со неа сите убави моменти ке си донесат и родат некоја љубов мегу вас... убаво ти кажа леандра али немора па и да чекаш да почнеш да ја губиш таа особа за да сфатиш колку ти значи.. во секој случај се најубаво

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
leandra напиша:
Се извинувам за офф
Еј не сум била единствена на светот што има до себе комплицирана особа,еве имало уште такви особи...Можеш на пп да ми помогнеш за тие моментите ваши во глава,магистратура спремам на темата:smir:
Он
Мислам дека ќе сватиш колку ја сакаш,одкога ќе почуствуваш дека можеш да ја изгубиш
во право си за ова. Истово сакав и јас да му го кажам, но кога веке ти го спомна :toe: .

Јас девојка ми (бившата девојка - леле неможам да се одвикнам) сфатив дека ја сакам повеке одколку себе си дури одкако ме откачи.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Necrophilia напиша:
во право си за ова. Истово сакав и јас да му го кажам, но кога веке ти го спомна :toe: .

Јас девојка ми (бившата девојка - леле неможам да се одвикнам) сфатив дека ја сакам повеке одколку себе си дури одкако ме откачи.
да ти помогнам со болдираното. за да се одвикнеш, има едно копче на тастатурата, backspase се вика. пробај да го користиш, нема да боли. ветувам.

Член од
22 мај 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Помош! Како да ја фатам бившата?

Epa vaka imam 16 god i pred 3 meseci idev so nea 1 mesec.NO taa pred toa imase decko i so nego idese 1 ipol godini.Poradi toa i mi raskina i mi rece deka ne mozela da ide so mene i deka ne e greskata vo mene tuku deka uste go sakala bivsiot i taka.Sega pred 1 mesec pak raskina so nego ama sea odnosot megju niv e mnogu los a jas povtorno pocnav da mislam postojano na nea.

Ke ve molam za pomos!!!!!

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Аман бе, само таа ли е женско на земјава. Види шо убаи моми има на кајгана ти си се залетал за бифжата, сакаш пак да те откачи за една месечинка? Не свати дека ти си и преодна фаза дури да залечи рани? Сместа да си ја заборавил и да бркаш други.

Ајде кајганџики имате слободен момак :zlo:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
kazi i otvoreno kako ti se custvata kon nea.....e toa pali

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
osetliv напиша:
Epa vaka imam 16 god i pred 3 meseci idev so nea 1 mesec.NO taa pred toa imase decko i so nego idese 1 ipol godini.Poradi toa i mi raskina i mi rece deka ne mozela da ide so mene i deka ne e greskata vo mene tuku deka uste go sakala bivsiot i taka.Sega pred 1 mesec pak raskina so nego ama sea odnosot megju niv e mnogu los a jas povtorno pocnav da mislam postojano na nea.

Ke ve molam za pomos!!!!!
кхм... купи и пралини од леонидас, букет со рози и во картичката нека пишува дека ти си лек за нејзиното срце.
Јас до пред една недела идев година ипол и многу ја љубев типката, сега сум сингл, а се обидувам да ја повратам пак назад - но некако не ми успева.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
^here we go again... некро, пер, советов важи и за тебе и за осетлив:
со сила убавина не бива! не форсирајте God damn it! ако требало да биде, ќе биде, а не со молење, правење сцени итн. ако осеќаш дека нешто не иде, батали и бркај нешто друго!!!
осетлив, брачко, стави и се и види дали таа сеуште има интерес за тебе. ако има, знаш што следува, а ако увидиш дека нема, батали ја, не го замарај девојчето, оди и бркни нешто друго!
едит. уште нешто за некро: прекини да ги спомнуваш фактите од твојата поранешна врска, полесно ќе ги преболиш. не спомнувај воопшто! послушај ме за тоа со backspace-от!!!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Некро слушај што ти вика Кенгурот. Ако не бива не бива... со сила убајна нема (колку и да не сакаш да се помириш со тоа). А колку побрзо ке се помириш полесно ке ти биде (си велам) да преболиш и да најдеш некоја која ке те сака онака како што заслужуваш...

С

Сатори

Гостин
Го сака бившиот...подобро за тебе да ја заборавиш.

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Necro bate..se vrzala so tebe vo pubertetot i uste i trae toj pubertet....saka malku da mrdne levo desno, da ne recam da opipa drugi....
i drugo...ete zosto ne e vo red seksot da pocnuva od rana vozrast....gi isprobuvas site raboti koga treba samo da uzivas vo platonskata ljubov....pamet neka ti bide ova

Скулгрл напиша:
А по што забележуваш дека не ја сакаш?
Досадно ти е со неа? Ти се допаѓаат други? Се чувствуваш загушен од врската? Дај ни повеќе информации за „симптомите“ за да ти помогнеме.:)
Скул....тој ќе знае дали вистински е заљубен ако е заљубен...нема потреба од анализи на симптомите:) а иначе за болдираново...и јас си ја љубам и сакам мојата па ми се допаѓаат други:)

Член од
22 мај 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
nema spas

probav da ja zaboravam ama ne mozam.fativ i nova zenska ama i so nea postojano mislev na bivsata.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Штом има чувства за бившиот, бегај од нејзе.
Како ти што си мислел постојано на бившата, а си бил со друга, така и таа ќе мисли на бившиот додека е со тебе.

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
2 годишна врска! Се отиде во пропаст, се предадов цела, ама на погрешен човек. Како да го заборавам, не заслужува да биде сакан!!!
Премногу вложив во оваа врска, а сега се е изгубено!!!!
КАко да го заборавам?!?!?!?!!?!?!?
Сакам да сакам некој друг, а не него...како?!?!?!?!!?!?!?:cry::cry::cry::cry::cry:

Kajgana Shop

На врв Bottom