Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
22 мај 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Fortune напиша:
Добро де, не значи дека ако ти си играл играчки на ваков начин дека секој тоа го прави. Јас тргнувам од себе. Ако имам чувства за бившиот, ќе мислам на него. Што исто така не мора да значи дека случајот од моето искуство е баш она што се случува кај девојчето.
Секој пишува според своето искуство.
Девојката во случајов не останала со него и му се вратила на бившиот затоа што имала за него чувства.
Abe dobro taa mu se vrati na bivsiot.Ama sto so taa vrska,pak posle nedela dena ista pesna.Toj ljubomoren do max taa nervozna i pak raskinaa,ama ovojpat stvarno se oteraa u p.m.

Abe znaete li sto zakluciv.Batalete gi bivsite dzabe se zamarate i si go gubite vremeto za da gi vratite.Ne se ni prvi ni posledni i ne vredat da se zamaras za niv

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
osetliv напиша:
Abe znaete li sto zakluciv.Batalete gi bivsite dzabe se zamarate i si go gubite vremeto za da gi vratite.Ne se ni prvi ni posledni i ne vredat da se zamaras za niv
nikoj ne znae kaj mu e srekata i so koj, a onie sto se vrakaat kaj bivsite, mislam deka go pravat toa samo zatoa sto veke se znaat, pominale i zapoznavanja i ligavenja i sea sakaat ednostavno da prodolzat onaka kako sto vrskata im bila pred da se skaraat i da raskinat.jas licno koga ke raskinam so decko samo dobrite raboti gi pamtam i ponekogas mi nedostigaat tie vreminja:back: .Ama za poveketo bivsi stvarno ne vredi da se zamaras :smir: :smir: http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRxdm356YYMK

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Де бре Крт,па ја мислев женскиве се палеа на датуми...НИШТО СТРАШНО..Абе немаш гајле,па уште ќе се нервира,голема работа,не е врската славење на месечнини.Ја мислам дека си за друго нервозен.Ова само те досскало за нервози.Ако више толку ти значи денов,ти среди работа за нешто поофицијално.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Крт а демек куца магарето од 30тина дена....и што ако си ја легнал....
„Синоч је био нам 3 година од везе
она је купила поклон скувала је мезе
ја сам дао паре кладионице нисам имао за цвече
сори драга знам да сам најгоре смече
она ме пољубила и каже да ме воли ДА
ти си тако љепа, а ја сам тако стар
ја са празног џепа а ти би самном да
ТО МОРА ДА ЈЕ ЉУБАВ

ако свати шо сака да каже Едо Маајка у песнава, ќе ти биде полесно

а да заборавам датуми или слично не....може дента да се праам будала да исклучам мобилен...а вечерта да ја изненадам

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Аман ок ок ок фала точкест и на сите останати на подршката ама ве молам оставајте свои мислења или случки јас не смеам да постирам на темава или да ми помагате пошто е за у љубовни проблеми а не за тука ако на мене ми помагате поз. фала однапред со почит од кртот

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Види сега ти си ја отворил темата и си напоменал дека девојка ти на денот на вашата месечнина си возела ролерки у парк.....а што треба она да каже кога ти сабајлето на вашата месечнина јадеш 3 симит погачи:pos: пуни зејтин

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Крт, шо се деси, раскинавте или се држевте за рака цела вечер? :raz: :vozbud:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Викторгг напиша:
Крт, шо се деси, раскинавте или се држевте за рака цела вечер? :raz: :vozbud:
Се залапале двапати и се частеле сладолед и сокче вива од 15 ден. и сркено си ја поминаа заборавената месечнина со по 2-3 лажни збора
Те сакам срце И јас тебе злато:pos2::pos2:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Тука ви префрлив дел од мислењата од „Заборавена месечнина”. Реков дека темата не е за совети или не?

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Ооох ного големи дилеми кај мене :):)
Видејте саа..Со едно дете се имаме ептен ного, шо се вика само кревет не деле..Ама до саа односо ни е само другарски и ништо повеќе..Ама на мене ми се аресе ного, а и сите мои другарки дури и сестра ми (поголема од мене 5год.) ми кажаа оти детто 1000000000000000000000% ме аресе и нешто сл..Ного се ме правиле пар со него и нешто слично..Има малце специфичен однос спрема моите други симпатии и + спрема другите негови другарки (воедно и мои другарки) не се оденсува така..Инче детто е поголемо од мене 2години, ного е убав.....Плс за совет....Хелп ми!!!!! :vozbud: :tapp:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Koga epten mi se sviga devojkata nema hrabrost da i prijdam od strav da ne me otkaci i posle nikad da ne mevidi. Sluacajot ne e oaka ako mi se sviga

soda praam

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
^Cutie^ напиша:
Ооох ного големи дилеми кај мене :):)
Видејте саа..Со едно дете се имаме ептен ного, шо се вика само кревет не деле..Ама до саа односо ни е само другарски и ништо повеќе..Ама на мене ми се аресе ного, а и сите мои другарки дури и сестра ми (поголема од мене 5год.) ми кажаа оти детто 1000000000000000000000% ме аресе и нешто сл..Ного се ме правиле пар со него и нешто слично..Има малце специфичен однос спрема моите други симпатии и + спрема другите негови другарки (воедно и мои другарки) не се оденсува така..Инче детто е поголемо од мене 2години, ного е убав.....Плс за совет....Хелп ми!!!!! :vozbud: :tapp:
Нема многу филозофија , дај му дознание дека ти се свиѓа , биди храбра и направи прв чекор или пола чекор , ако е заинтересиран ќе му светни кликерот , а ако не барем знаеш . Се најдобро!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
burn84 напиша:
Ne pravi soda! Ima nasekade, probiena e.

A okolu devojkata, vidi vaka, dosega ja nemas, znaci nemas, a ako probas moze samo pak da nemas, sto bi se reklo, se poveke od nemanjeto ie IMANJE t.e nekakov uspeh. Barem pred sebe ke znaes kako stois i drug pat ke imas pogolema samodoverba.

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
А што да се прави кога ни двајцата нејќат муабет да прават ?

Kajgana Shop

На врв Bottom