Љубовни СМС пораки

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување
V

VirtualA

Гостин
How1TzeR напиша:
Едина работ која ја мрзам е Српски пораки ..(ги мрзам највеќе на свет) и српско мени на телефон .... (Poshalji poruku) :evil: :evil:
мрзам....
и мене тоа многу ме нервира, и исто има и бугарски мениа мме :evil:
Дај нека ми даат мене за сите телефони ќе испреведам на македонски(не од патриотизам, чисто за мирна глава) :D

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Makedonskite naucnici uspeaja da go pobijat tvrdenjeto deka zemjata e trkalezna.Spored niv zemjata e crna,valkana i shkripi megju zabite! :D

Член од
8 јули 2005
Мислења
63
Поени од реакции
0
Мрш пизда ли ви матер!!! Ебете се сите у сред гс!Нејќам уште еднаш да чујам за вас, мамицата ваша фанариотска!!! Да ви го турам на сите по ред!
Пушете куров!!!
-Им рекол волкот на трите прасиња кога тие се затвориле во куќичката :viol1: од цигли...

PANKERKA

ANTISOCIAL BITCH
Член од
6 август 2005
Мислења
259
Поени од реакции
6
dik....cekajte da go zemam mobilniot na sestra mi ona ima vakvi sranja :P

Член од
29 мај 2005
Мислења
9
Поени од реакции
0
Едно време кружеше ваков душогрижнички СМС
Најден е леш со мало куре,јави се да не те мислам! ! ! !
хехехе

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Боже, свашта! :lol:
а се сеќавате на оваа:
Во мојата психолошка конституција се манифестира апсолутна позитивна енергија за индивидуалноста на твојата личност. Кратко кажано ме излудуваш! :lol:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
*Jas sum mal vonzemjanin shto zhivee vo tvojot telefon. Toa shto pritiskash sega se moite cicki. Spored izrazot na tvoeto lice zabelezhuvam deka ti e zabavno, no te molam prestani ME BOLI!!!

:lol: :lol: :lol:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
*Naucno e dokazano deka za citanje na SMS poraki homoseksualcite go koristat palecot, SEGA E KASNO DA GO SMENIS PRSTOT PEDERU!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
.......12
........|
9.....\|.......3

........6

........12

9.......-----3
.........\
........6

Џабе гледаш у саат, ќе те ебам додека да се раздени!!!

p.s. точките се ставани со цел да се запази графичкиот изглед на пораката, кој ја сака поракава за сименс нека даде финансиски придонес на мојот телефон и ќе му ја пратам, да не се мачи пола саат да ја пишува :D :D :D

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Андроник, го променив насловот на темата за да има простор и за други пораки освен штосни ... ако? Не за друго ама најдов и неколку срцепарачки, па за тоа :pos: :wink:

Ako netko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene.

Ako zadrzis ovu poruku - VOLIS ME, ako je ignoriras - OBOZAVAS ME, ako ne odgovoris - ZELIS ME, ako odgovoris - NE MOZES BEZ MENE...

I sve sam druge tvojim imenom zvala, i sve im uzela, a nista im dala, jer kad se samo tvojih ociju sjetim, na svim se neduznim muskarcima svetim...

Кај ми е жилетот? :? :pos: :pos: :pos: :P

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Otkako si otide ti kafeto ostana nedovareno,vesnikot nedocitan, te molam strujo vrati se.

Член од
3 јануари 2006
Мислења
4
Поени од реакции
0
Офчар напиша:
Ја мрзам секакви пораки со љубовна, еротска, заебантска и каква и да е - вон информативна или договарачка содржина.
Abe bate ti se mrazis samiot sebe samo to ke ti kazam. Inace i jas sum protiv srpskite poraki daj nekoj ako znae neka kazi nekoja nasa makedonska strana so sms poraki.

маци

единствена***
Член од
3 јануари 2006
Мислења
88
Поени од реакции
0
Ne sum primala mnogu poraki dosega ama imalo i nekoi interesni: Gdje si bre angele moj, ja te cekam a ti si sedia na neba, sakas dfa se muvame i dr.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
maci напиша:
Ne sum primala mnogu poraki dosega ama imalo i nekoi interesni: Gdje si bre angele moj, ja te cekam a ti si sedia na neba, sakas dfa se muvame i dr.
Не ја сфатив поракава?:icon_eek:
Гдје си бе ангеле мој, ја те чекам а ти седиш на неба, сакаш да се муваме?:pos:

Fir_Maked

Koj ne me saka negov problem!!!
Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Bidi doma sega ke dojdam da te zemam.
P.S: Sv. Petar