Љубовни СМС пораки

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ona sto me pravi sreken ne e ona sto sum vljuben, ona sto me pravi sreken e ona sto sum vljuben vo tebe

TWEETY***

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Znas tako mi je tesko, tako bol je jak kad umesto tebe samnom spava mrak...a jos veci bol je sto zovem te u snu i ocekujem blagi dodir a ti nisi tu!

... i da mi daju svet da uzmem sebi, da me ucine jacom od Boga, sekundu ne bih razmisljala, uzela bih tebe umesto toga.

Po vetru ti saljem poljubac mali, jer za tebe niko ne sme da zna, srce je moje svedok sto cuti, a glasno bi reklo ,,VOLIM TE JA``.

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Кога Бог мислел на убавина-те создал тебе. Кога Бог мислел на боите-ги видел твоите очи. КОга Бог мислел на рамнодушност-го здогледал твоето срце. И на крајот кога дошла на ред твојата среќа- ме заборавил мене.

Љубовта никогаш не умира од природна смрт. Умира бидејки не умееме да го одржиме полноводен нејзиниот извор. Умира поради слепило, грешки и предавства. Умира од болести и рани, умира од здодевност и суша, умира и овенува....

Ако при секоја помисла на тебе, згаснува по една ѕвезда на небото, тогаш и месечината би знаела што е тоа осаменост.

ТЕ САКАМ зошто храбрите сакаат, а кукавиците чекаат да бидат сакани!

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Ne dozvoli da neki pogresni ljudi udju u tvoj zivot,pomute bistrne tvoih oci,nateraju da volis ono sto oni vole,da zaboravis ono sto oni neamaju...MENE!

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Teшко е да продолжиш кога еднаш си застанал,
Тешко е да поминеш покрај личноста која ти била се.
Тешко е да сакаш а да кажеш НЕ!

Те запознав баш кога не мораше,
те засакав баш кога не требаше,
верував во љубовта што не постоеше,
а сега прости ми за зборовите
што не требаше да ги кажам
и солзите што не ги сакаше,
зашто бев скршена и доволно храбра да те сакам,
а сега ја немам таа храброст и да те заборавам.

Не дозволувај сеќавањата за мене да бидат само минато,
затоа што минатото е спомен,
сеќавај се на мене со љубов,
затоа што љубовта е вечна.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Sakaj go denot zosto nosi nova nadez,sakaj ja nokta zosto nosi nova ljubov, sakaj me mene zosto jas te sakam samo tebe!

Zvonoto ne e zvono ako ne zvoni.Pesnata ne e pesna ako nekoj ne ja ispee.Ljubovta ne e ljubov ako nekoj ne ti ja vozvrati!

Ako nekogas se setis na mene i si reces;'Toj me sakase!',nezaboravaj da si reces:'Toj trebase da bide sakan!

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Nema da placam koga ke zamines so druga.
Nema da te molam da se VRATIS.
Ke bidam daleku koga ke bides sreken.
I uste podaleku koga ke pocnes da PATIS.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
I love you koga si tuka, koga te nema, doaga smena.

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Ako me volis, ne pricaj nikome. Ako me zelis, ne daj me nikome. Ako me ljubis, ljubi me njezno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce, oprosteno ti je!!!!

Ako odem u nebo prije tebe, na svaku zvijezdu cu napisati tvoje ime, tako ce svi andjeli znati koliko mi znacis...

Ako ti gorko zaplace oko, ako te netko povrijedi duboko, ako ti ikad zadrhti dusa, ako nema tko da te slusa, ako ikad vrisnes u snu nazovi me i JA BIT CU TU.'

Daleko si voljena moja, duge su mi tamne noci, ali ljubav snagu mi daje da izdrzim u samoci. Daljina nas dijeli, ljubav nas spaja, tesko je bez tvog zagrljaja.

Ljubav je mala ptica i zivotna varalica, put mladosti, dah radosti, cvjetic ludi, sreca ljudi, nesto lijepo a sasvim slijepo!!!

Mjesec je pao, ja sam zaspao, ali tvoj zagrljaj nisam osjetio! U tudjini dusa mi sada zebe, jer ce jutro svanuti bez tebe!!!

TWEETY***

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ako neboto e mera za beskonecnosta ljubovta ke ja narecam nebo.Vo secie probodeno srce ima vrezano edno ime.Megu sekogas i nekogas postoi najteskiot del: nekogas da rizikuvas i da ja izberes ljubota.

Nikogas ne baraj nesto sovrseno za da go zasakas ke bides vo opasnost da umres bez ljubov...Zasakaj nesto sto ne e sovrseno i napravi go sovrseno so tvojata ljubov.

Ima vreminja i luge kkao tebe sto ne se zaboravaat.Ako nekogas zaboravis deka BEV zapomnu deka seuste SUM tuka za tebe.

Nikoj ne gi zasluzuva tvoite solzi....A onoj koj gi zasluzuva nikogas nema da te rasplace.

Ne bi sakala da sum orza koja vene na necija zemja.Ne bi sakala da sum kapka rosa sto se susi na necija dlanka, bi sakala da sum mal del vo tvoeto srce.

Ponekogas zborovite se premnogu siromasni za da go kazat seto ona sto se krie vo srceto, no sareniloto na zvedite gi see cuvstvata koi velat TE SAKAM.

Vo dusata sum dete koe ne znae da mrazi, vo zivotot sum patnik koj go izbira pogresniot pat,a vo stavrnosta sum budala koja neizmerno te saka.

Cekorev kon tebe ne znesjki deka gresam,stignav do tebe i ne setiv deka se bese laga.Ti zamina daleku od mene i sega sfakam deka te gubam zasekogas.

Jas znam deka nemam poveke prava na tebe, no ne mozes da mi gi zemes moite sni, a vo niv si samo ti.

Mmmm...Kkavo iskusenie dali mirisot na prekrasen cvet ili mirisot na negoviot zavodnicki parfem...Sepak tesko e da se izbere.

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Nista te nisam pitao, nista te nisam molio, drugi te ljubio, a ja te volio.

osjecas li poljupce mojih usana, dodir moje ruke, vidis li sto mi radis, zaspim s tobom, s tobom se budim, sto se sa mnom dogadja, i ja se cudim.

Ako je ljubav droga, onda sam ja najveci narkoman!

Prolaze dani,vrijeme se gubi,nedaj me ljubavi - zele me drugi. Nedaj me ljubavi i cuvaj me za sebe...Kunem se zivotom -volim samo tebe!!!

Posakaj da bides zelba i jas ke te posakam, posakaj da bides ljubov i jas ke te te zasakamsamo nemoj da posakas da bides bolka zosto nikogas nema da te prebolam.

Horoskop za 2005 god: ZDRAVJE- zvezdite vi se nasmevnuvaat; RABOTA- zvezdite vi se nasmevnuvaat; LJUBOV- zvezdite vi se nasmevnuvaat; SEX- zvezdite umiraat od smeenje

Najnovite istrazuvanja pokazaa deka lugeto koi se losi vo seksot ili koi go pravat mnogu redko pri citanje poraki mobilniot go drzat vo desna raka.

Ako zaspijam – ke te sonuvam, ako se razbudam – ke te vidam, ako te vidam – ke se zaljubam, ako se zaljubam ke poludam.Sto da napravam?

Crna suma plavi voz ne volim te dragi skroz ne volim te ni malo zezam te budalo.

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
Kad se ponoc spusti , prekrije prozor tvoj, na nebeskoj prasini poljubac ti saljem svoj, nek poljubac stigne tamu gde nemogu ja, nek ti tiho sepne da te volim ja!

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Не му верувај на оној кој со насмевка на лицето ти вели дека те сака, туку на оној кој со солзи во очите те прашува дали го сакаш!

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
*Можеби судбината ќе не раздели,
можеби животот ќе земе дел од нас,
но сеќавај се на мигот кога се стретнавме ти и јас!

Несакам да сум првата што ќе ја заборавиш,сакам да сум последната што ќе ја сакаш.

Немам зборови за сегашноста,не сум сигурна дали сакам да го вратам минатото и незнам што ќе биде во иднината,само сакам да знам што се случи со нас?

Суштината на љубовта не е да ја сакаш совршената личност,тука да ја сакаш несовршената личност совршено.Вистинската љубов нема среќен крај,таа никогаш не завршува.

Те изгубив јас тебе,но и ти ме изгуби мене,ама знај дека ти изгуби повеке,зашто мене ќе ме сакаат многу како тебе,а тебе ниедна како мене.

Those who love deeply,never grow old.They may die of old age,but they die young.

Ако некогаш ти свртат грб или ако сфатиш дека животот е слеп од болки,сврти се,јас ќе ти подадам рака,зашто вистинскиот пријател вистински сака.

*Кога на некој ке му подариш љубов,а тој ти возврати со пријателство,е исто кога на човек му даваш леб а тој умира за вода.

Ако заплачеш и длабоко во душата те обземе тага,ако сфатиш дека љубовта е голема лага,ако наоколу нема жива душа,повикај ме,јас сум таа сто со години ќе те слуша.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Ne baraj od sonceto vecno da sveti, ne baraj zasto postoi nok. Ne baraj od covekot vecno da zivee, ne baraj zasto postoi smrt. Ne baraj od mene da ne te sakam, ne baraj zasto postois ti.

Ako pri sekoja pomisla na tebe od neboto paga po edna zvezda togas sigurno i mesecinata bi znaela so e toa osamenost!!!

Nemoj da mislis deka ke te sakam cela vecnost, zatoa sto i zivotot ne e vecen, ke te sakam samo eden del od vecnosta, a toa e cel moj zivot.

Kajgana Shop

На врв Bottom