Те изгубив јас тебе, но и ти ме изгуби мене, ама знај дека ти изгуби повеќе, зашто мене ќе ме сакаат многу како тебе, а тебе ниедна како мене!:wub:
Ако горко заплачеш и длабоко во душата те обземе тага, ако сватишдека љубовта е голема лага, ако наоколу нема жива душа, повикај ме , јас сум таа која со години може да те слуша.
Да го бараш патот до љубовта со разумот е исто како да го бараш сонцето со светилка.
Време беше јас и ти некогаш да ставиме крај засекогаш. Сега секоја твоја лага ја плаќаш со горчлива тага, можеби и солза на лицето ти блесна, знам дека помислата на завршеното не е лесна, но со лажењето направи голема грешка и сега се бориш со осаменоста тешка. Сеќавањето е се што остана меѓу нас, но и тоа ќе исчезне некој ден, а сега тагата нека ти го прости она што неможев ЈАС!
Hahahahaha od martin porakata
Just because you got a message you think someone misses you?!Huh!Well noone misses you!Noone think about you more than I do!!!!!!:wub::kez:
Remember,when you all need a "Fuck", I will always be there for you,because, "Fuck" means: "Friend U Can Keep!" So,promise me that-- we will FUCK FOREVER!!! ------ za site na forumov
Remember,when you all need a "Fuck", I will always be there for you,because, "Fuck" means: "Friend U Can Keep!" So,promise me that-- we will FUCK FOREVER!!! ------ za site na forumov
1 kg poznastvo,20 kg ljubov,15 ubavi pogledi,20 stiskanja i seto toa da se stavi na sirok krevet,dodajte 1banana,2 jajca mesajte 15 minuti i pocekaje 9 meseci
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.