Љубовни СМС пораки

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ne dozvoluvaj dalecinata da si go napravi svoeto...bidejki ona sto ne svrzuva posilno e od dalecinata , potrajno od vecnosta.

LAKO JE ZVEZDE OD NEBA SKINUTI,LAKO JE NOC MESECU UZETI,LAKO JE PREPLOVITI OLUJNO MORE ALI TESKO JE OPISATI KOLIKO MI NEDOSTAJES

nisam znala sta je ljubav.Ali kad sam te upoznala sfatila sam da ima tvoi oci.tvoj glas,tvoje ruke...

ako za sekoja pomisla na tebe ljubov moja dobivam po eden denar togas jas bi bila najbogatiot covek na svetot

eden den koga ke zaboravis deka postojam koga ke go zaboravis moeto ime ti i ponatamu ke mi nedostigas tolku mnogu kako i denes

Ako nekade postoi sjaj - toj e vo tvoite oci,ako nekade postoi bolka togas e zivotot bez tebe a ako nekoj e sakan togas toa si ti

I VIDIS, SVE TE VISE VOLIM.SVAKOG DANA I JUTRA, MNOGO VISE NEGO JUCE, MNOGO MANJE NEGO SUTRA, VOLIM TE

ljubav je kada srce prestane kucati i pocinje drhtati a to moje cini kada si ti u blizini

J miss you... J need you... More and more... each days... J love you... more than words... can ever say...

Sum se nasmevnala na mnogumina bezbroj pati,no koga te vidov tebe,moeto srce se nasmea za prv pat.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Да бидеш дебел- тоа е кога во лифтот наместо носивост го ставаат твоето име. :pos::pos::pos:
Не е бас љубовна ама многу ме насмеа.

Член од
6 јули 2006
Мислења
5
Поени од реакции
1
LELE POCNAV MNOGU AKTIVNA DA BIDAM I ZA SEKOJA TEMA DAVAM MISLENJE.
EVE VI EDNA PORAKA,MALCE PODOLGA PA MOZETE DA JA PUSTITE ODMA(ONIE KOI SE NA COSMOFON,NA DRUGITE IM POMINA VREMETO...)

TE SAKAM ZNACI DEKA TE PRIFAKAM ZA LICNOST KAKVA STO SI I NE SAKAM DA TE SMENAM VO NEKOJ DRUG.
TE SAKAM,ZNACI ZASEKOGAS KE TE SAKAM,DURI I VO NAJTESKOTO,STO ZNACI DEKA KE SE BORAM ZA TOA STO GO IMAME I DEKA TE SAKAM DOVOLNO ZA DA NE TE PUSTAM.
ZNACI MISLAM NA TEBE,SONUVAM ZA TEBE,TE POSAKUVAM I IMAM POTREBA OD TEBEI SE NADEVAM DEKA I TI GO OSEKAS ISTOTO ZA MENE.
TE SAKAM ZNACI ZASEKOGAS!!![/:wub: :wub: :wub: :wub:

С

Сатори

Гостин
...

1.Љубовта е религија на погрешен Бог!
2.Не ми е криво што ме лажеш, криво ми е што мислиш дека ти верувам!
3.Љубовта на постои таа е измислена од страна на сиромашните за да имаат секс без пари!

А

Александар

Гостин
Србија сака Македонија!

Јас сум многу тажен поради тоа што вие пишувате така за Срби. Јас сум од Србија и ве молам да ми простете ако изгрешам, зошто мене не ми е македонски роден јазик. Јас се многу трудам да го научам и да го зборувам подобро... Но, можам колку можам... Го сакам многу... Јас имав девојка од Скопје и мислам дека се ваши девојки најубави на светот.
Јас мислам дека не е лошо кога пишуваме и на српски и на македонски, зошто мислам дека се разбираме. Ако некој не знае да зборува по македонски а сака да ве напиша порака, зошто да ја не напиша по српски. Вие разбирате. Потоа не е голем проблем да пратате пораки на македонски, барем мислам така. Но, разбирам и зошто се лутите (не знам како се кажа „љутите”). И јас не сакам кога некој пишува латиница, а пишува по српски, ама што да правам...
Еве една порака за да бидаме пријатели; се надевам дека ке бида добар превод:

Живот е доволно долг да се направи многу грешки, ама и многу краток за да се сите исправаат. Во животот посакај само едно: да не сакаш изгубено, и не изгубаш сакано. Затоа сакај тоа што имаш, а не тоа што посакуваш, зошто живот е сепак тоа што е, а не тоа што би могал да бида.

Ако изгрешев нешто, еве пораката и на српски:
Живот је довољно дуг да се начини много грешака, али сувише кратак да се све оне исправе. У животу пожели само једно: да не волиш изгубљено и не изгубиш вољено. Зато воли оно што имаш, а не оно што желиш, јер живот је ипак оно што јесте, а не оно што би требало да буде.

Простете за можни грешки!
Ве поздравувам!
Александар

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
*Ти праќам една ѕвезда да ти го покаже патот кон мене, ти праќам еден бакнеж да ти каже колку мислам на тебе, ти го праќам моето срце да почувствуваш како чука кога не си покрај мене.

*Животот не би бил интересен да не се гради без мака.... Но тешко е да го сакаш оној кој не те сака...

*Ти си солза во моите очи а јас никогаш нема да заплачам за да не те изгубам.

*Ако сакаш некого немој да го измачуваш. Тоа боли!

*Љубовта е поглед, погледот е насмевка, насмевката е допир, допирот е бакнеж, бакнежот е среќа, а среќа е те сака оној кој го сакаш ти.

*Ако љубиш, немој да се криеш за некој да не ти се смее, затоа што да си вљубен забрането не е.

*Ако песочниот часовник е мерка за мојата љубов, цела Сахара нема да биде доволна за да го направам.

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
***Кога би ја знаел вистинската и внатрешната сила на љубовта, би знаел дека да го гаснеш нејзинот пламен е исто како со снег да палиш оган!

***Сонот ги допира твоето срце и душа.Тој е магична меморија на фантазијата е реалноста.Се надевам дека ќе го имаш најслаткиот сон вечерва...Добра ноќ...

***Life ends when you stop Dreaming,Hope ends when you stop Believing,Love ends when you stop Caring,so DREAM,BELIEVE AND CARE!Life is really beautiful!

***Да и се вратиш на старата љубов е исто како да читаш роман по којзнае кој пат - може да биде интересно - но крајот секогаш се знае однапред!:(

***Oној кој ги заслужува твоите солзи никогаш нема да те натера да плачеш...

***Кога на минатото ќе гледаш без каење, а на иднината без страв,тогаш ќе знаеш дека си на вистинскиот пат.А сега СРЕЌЕН ПАТ!

***Никој не може да те повреди ако не му дозволиш,а ако му дозволиш тогаш самата си се повредила...

***Сонцето свети, ротираат комети,се се движи,но ти не се грижи,зошто еве го- светка,ротира и летка, сака да слета, бакнежот твој на усните мои...

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Ubavo e sto postois vo mojot zivot!Ne e bitno od koga, ni od kade, ni kako?Ubavo e da otvoram oci i da znam deka te imam!TE SAKAM NAJMNOGU NA SVET!

Член од
8 јули 2006
Мислења
173
Поени од реакции
2
*Onoj pat koga kako sekogas ke posakas da sme kako nekogas,posakaj da si nevidliv,zatoa sto kolku sto TE SAKAV tolku i te
zamraziv!
*Sakav da ti kazam,ama ne ti kazav,pa si kazav aj da ti kazam da ne kazes deka ne sum ti kazala-TE SAKAM!
*Moze nema da se vidime povtorno,mozebi ke ima denovi koga ke bideme povtorno zaedno,bez ili so pricina,no veruvam deka ke bideme zaedno iako ne deli ovaa dalecina!

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
*Немам зборови за сегашноста, не сум сигурна дали сакам да го вратам минатото и незнам што ќе биде во иднината, само сакам да знам што се случи со нас?

*Ако некогаш си плачел знај вистински си сакал, не го обвинувај зивотот што те разочарал затоа што не е сон што се сонува, туку горка вистина што се доживува!

*Денес твоите очи не смеат да плачат и твоето срце не смее да слуша лаи, денес те сакам повеќе од некогаш и така ќе биде засекогаш.

*Еден ден кога ќе ме нема бидејќи животот не е вечен, кога ќе ти биде најтешко погледни кон небото, знај јас ќе те слушам и со ветрот ќе те тешам. Секоја ѕвезда е бакнеж, а секоја капка дожд солза, зошто нема да бидам доволно блиску силно да те гушнам и утешам.

*Кога Господ делел крила на ангелчињата, тебе не ти дал од страв на не му одлета најубавиот ангел!

*Постојат 4 работи кои што неможеш да ги вратиш
-Кажаниот збор
-Аморовата стрела
-Минатото и
- Пропуштените шанси!!

Член од
11 август 2006
Мислења
11
Поени од реакции
0
*From many miles away,I'm sending all my love today in the messaga to the one I miss,and I am sending with a great big KISS!
*Ako sakas,dokazi deka sakas,no ako sakanjeto go kries vo sebe,nikogas nema da bides sakan onaka kako sto sakas da te saka tebe onaa licnost sto ti ja sakas!
*Cudno e kolku e prazen zivotot...koga edna licnost ne e pokraj tebe...ili koga zivees pomegu tolku luge...a mislis samo na nego!
*Onoj pat koga kako sekogas,ke posakas da sme kako nekogas,posakaj da si nevidliv,zatoa sto kolku sto TE SAKAV tolku i te zamraziv!
*Zvezdite vecerva mozebi ne i se potrebni na nokta kolku ti na mene,a ti pisuvam vo ova vreme zasto sum budala i mislam samo na tebe!
*Vo secij zivot ima eden moment koga go naogame srceto sto go barame!
*Ljubovta e kako mozaik,dobivas edno parce,cekas...Dobivas drugo,pak cekas...Na krajot dobivas se i sfakas deka ubavinata e vo cekanjeto!
*Za nikogo ne vredi da se proleat solzi.Toj sto te zasluzuva nikogas nema da te natera da places!
*Nemoj da go izgubis toa sto go imas posakuvajki go toa sto go nemas,zatoa sto toa sto go imas e nesto sto nekogas go posakuvase!:wub:
*Ako nekoj proba da ne razdeli i izmegu nas da izgradi zid,veti mi deka zaedno ke krademe cigli!:baeh:

Член од
17 јули 2006
Мислења
21
Поени од реакции
0
Синоќа те чекав...сакав да го почувствувам допирот на твоето голо тело.Сакав заедно да ја поминеме ноќта и и заедно да се разбудиме но тоа не беше...ТВОЈАТА ПИЖАМА :D

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Да кажам дека не сум била до тебе ќе ги излажам,да речам дека те сакам,непризнавам.Да помислам дека те губам,несакам,да речам дека не ми значиш,верувај неможам но сепак помислувам.

It`s about time,I was getting over you,I started to believe it was finally trought I eaven had a few crushes on hotter guys (other than you),I was walking with my head up high,thinking I was never going to fall..Than you had to smile at me and go ruin it all!

The hardest thing in life is watching someone you love,love someone else.

Време беше јас и ти некогаш да ставиме крај за секогаш.Сега секоја твоја лага ја плаќаш со горчлива тага,можеби и солза на окото ти блесна,верувај знам помислата за завршеното не е лесна,но со лажењето направи голема грешка и сега се бориш со осаменоста тешка.Сеќавањето е се што остана меѓу нас,но и тоа ке исчезне некој ден,а сега тагата нека ти го прости,тоа што неможев јас!--->фаќа три пораки ама вреди...

Кога на некој му подариш љубов,а тој ти возврати со пријателство..Тоа е исто кога на човек му даваш леб а тој умира за вода.

Суштината на љубовта не е да ја сакаш совршената личност,туку да ја сакаш несовршената личност совршено.Вистинската љубов нема среќен крај,таа никогаш не завршува.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Vecerva dodeka rozata ja miluva trevata, dodeka tivkata nok sonuva za denot, vecerva dodeka site vo rajot sonuvaat, jas sonuvam za tvojata pregratka

Ako postoi sjaj, toa e vo tvoite oci. Ako postoi sreka, toa e zivotot so tebe. Ako postoi taga, Toa e zivotot bez tebe. Ako nekoj e sakan, toa si ti.

Nezdravo, nesvatlivo, totalno, nezamislivo, nevozmozno, nenormalno, ludo, volsebno, krajno, neodollivo, famozno, iskreno TE SAKAM.

Nezdravo, nesvatlivo, totalno, nezamislivo, nevozmozno, nenormalno, ludo, volsebno, krajno, neodollivo, famozno, iskreno TE SAKAM.

Sekoja vecer te cekam I te baram vo sonovite. Ti ne go slusas glasot I pesnata sto te povikuva, ne, ne mi e strav koga ke ostanam sam, zasto sekogas ke ostane strasta sto ke lebdi izmegu nas

Posomnevaj se dali ovie zvezdi sjaat, posomnevaj se dali Sonceto go znae svojot pat, posomnevaj se dali lagata ne se vika vistina, ama vo ljubovta moja ne somnevaj se.

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Мајка ми стварно знае да игра шах, чим не дава кралица за коњ како тебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom