Ѓоко Танески и екипата во Осло!

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Mоре фнуци, Господ здравје да ви дајт, се изнајадовте гомна за Џока, а и вие испогрешивте, си ебавте мајката.
Симонче, He is а fish noW!. Костадине, he needs water on the stage..

Поентава ми е, ние чунки делегати сме и пет јазици течно зборвиме. Тој битно да пејт знајт, вие да штракате по тастатура. :)
И шо демек неможе без ‘‘а‘‘?!.. Иначе Ѓоко барем да каже без а , али он никако незнае да каже! Таму се испосрамија незнае езеро као се вика..се киксаат нешо Уи нид шајн!...а ти тука си се зафатила за едно а и ес:toe:

Pece_Zenskio

џукела
Член од
17 мај 2010
Мислења
154
Поени од реакции
2

E arno mu tekna da zemat preveduvac,ama pak se gubat tro :uvo:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180

E arno mu tekna da zemat preveduvac,ama pak se gubat tro :uvo:
Добро најискрено кажано на ова интервју не се толку очајни, сигурно се потспремија малце. Барем шо се тиче екцеси со англискиот, иначе несоодветни беа сите одговори, кажваше то шо знај да кажи, а не то шо сака.

Ама веќе ја посраја работата на то првото интервју, за жал сеа по то ќе остани запамтен.

шо да се речи друго освен „Нојс нојс“ :pos2:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.795
Поени од реакции
12.280
Зашто секогаш девојчињата знаат повеќе јазици и знаат да се изразат и склепаат добар текст? Машкиот дел некако збунет, ама девојчињата добро си го сработаа делот со муабетот.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ова ѓубрево дур помине има уште 8 дена, до тогаш уште колку интервјуа ќе им направат, може и ќе научат англиски :)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143

Една верзија за Норвешкава банка не би било лошо а? И така исто му е како на риба таму. Сигурно ке им ја погоди слабата точка!
Последниот коментар на youtube во врска со видеото... :icon_lol:

Nemam zborovi..mi ide da skrsam nesto kolku e debilno ova!!!! Ne mi se veruva...koj ja imal idejata za ova treba na plostad da se vrze i tri dena site da go pljukaat a posle ubien sporo da bide(zaedno so toj debilot od pejac)...Da ti EBAM DRZAVATA MIZERNA....SELO!!!!!!

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Ај сега она вистинското за што е пуштен таму

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62

така е.јас еднаш напишав и сега пак ќе се вмешам. песната е суууупер. тој е заминат да ПЕЕ, а не на тест по англиски.
и кореографијата, се е супер.
се надевам ќе успееме нешто барем годинава.
Напред Ѓоко:smir:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578

Девојкиве не се синхронизирани. Ич не ми се допаѓаат. Кога при крај ги шират нозете е страшно невкусно....Бљакс. Белки ќе се довежбаат до крај.

Kajgana Shop

На врв Bottom