Ѓоко Танески и екипата во Осло!

Е

експерт

Гостин
никогаш не бил попопуларен, ако не беше ова, шо мислите колку ќе го гледаа вечер, ич

P

PewDiePie

Гостин
Таа овцата на крајот,што се исфолира не ми е јасно?????

Pece_Zenskio

џукела
Член од
17 мај 2010
Мислења
154
Поени од реакции
2
ајде џоле можиш ти покажи им вечер како се преобрази од риба во ајкула па може ке ти дадат некоја нобелова награда или пак диплома за добро завршен курс на англиски јазик и слобода на изразување :vozbud::pos2::pos2::kesa:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
А некој имат мислење за песната, настапот или слично или темава е баш за изразувањето на англиски? Па и вториот пат не беше толку лош. Можда бегал на часој по англиски јбг али зошто никој не пише за песната и изведбата.

Или ќе добиваат поени и за интервјуата?

Многу е лесно да се фаќа сеир и да се јади бурек стварно.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ѓоко нема да влезе во финале бидејќи ќе пее како риба на суво. Да пеше во аквариум тоа ќе беше друга прича.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Во колку саат почнува чудово вечер и кој по ред настапува Ѓоко?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Според гласањето на Гугл од некаде 36/7 земји бевме 33 место со само 3 поени а под нас беа само неколку со Нула поени што се сеуште малечки земјички... со тоа дали некој сеуште верува дека годинава воопшто ќе се пласираме понатаму?
Доволно е со вакви изведувања да се стигне до каде се стигне односно да се претстави земјата и да си заминеме со колку толку кренати глави иако веќе се избламираа со интервјуто посебно оној МАКЕДОНИШ шо збори...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Според гласањето на Гугл од некаде 36/7 земји бевме 33 место со само 3 поени а под нас беа само неколку со Нула поени што се сеуште малечки земјички... со тоа дали некој сеуште верува дека годинава воопшто ќе се пласираме понатаму?
Доволно е со вакви изведувања да се стигне до каде се стигне односно да се претстави земјата и да си заминеме со колку толку кренати глави иако веќе се избламираа со интервјуто посебно оној МАКЕДОНИШ шо збори...

Јас типувам дека на бина нешто ќе се згреши за вечерашниот настап, сепак ѓоко е кафански пејач не искусен за вакво нешто ниту е роден за пејач и штета што е мал коефициентот за да не влеземе во финале 1.20 би опнал илјада евра да ги имам зашто сигурно добивам двеста :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
А некој имат мислење за песната, настапот или слично или темава е баш за изразувањето на англиски? Па и вториот пат не беше толку лош. Можда бегал на часој по англиски јбг али зошто никој не пише за песната и изведбата.

Или ќе добиваат поени и за интервјуата?

Многу е лесно да се фаќа сеир и да се јади бурек стварно.
јас уште од порано си кажав. песнава може секој ден, слична, да се слушне одбрана за хит на денот. :toe: едноставна, секојдневна......а за настапот се трудат

P

PewDiePie

Гостин
За настапот мене ќе ми затрепери срцето кога ќе ги рашират бутовите при крај на настап нашите дундици.....не крилата! :icon_lol:

Ако ништо друго бар добри путиња ќе излезат на сцена,нема да го гледаме пивскиот стомак на Ѓоко

Ф

Фил Ајви

Гостин
изгледа ќе биде пак нул поа :pos2: :pos2: :pos2:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481