Ѓоко Танески и екипата во Осло!

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Шала на страна со Фишот....али испеа МАЕСТРАЛНО...убедливо најдобра изведба од ко сме пуштиле некогог на евровиџзија...браво:aplauz:
п.с.За малце микрофонот ќе му паднеше:):)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Супер настап имаа, не ги слушав другите песни ама се надевам ќе собереме поени за во финале, па и да не собереме шо е битно. Забава, музика, забава.

P

PewDiePie

Гостин
Добро не дека беше подобар од настапот на Некст тајм минатата година ама ок беше,девојчињата слабо ги ширеа нозете тоа ќе не кошта пласман во финале. :nesum:

BOJ@N

Штрумф Текнувало
Член од
30 ноември 2008
Мислења
884
Поени од реакции
489
Супер настап.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Сочуство до фишерман, не успеа..:pos2:

P

PewDiePie

Гостин
ГОЛЕМО ИЗНЕНАДУВАЊЕ е што не влеговме.........NOT! :pp

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Требаше да влеземе барем уште некоја вечер да го гледавме во аквариумот ....ова де на сцена :)

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Не знаат овие жири-то дека ни ја ускратија забавата, ако се пласираа ќе имаше уште материјал за кариера. него шала на страна, штета што не се пласираа во фиале, поштено заслужија. Песната на Босна не ми остави никаков впечаток, ниту стих, ниту рефрен, ниту мелодија. Требаше Србите и Хрватите да ја поделат па можеби тогаш ќеимаше шанса за нас. Србинот фалшираше, ама Балкан се и се пласираа. Покрај нашава песна позитивен впечаток ми остави Полска, другото беше шунт. И уште ова да ви го кажам, кладете се на Белгија дека ќе победи на годинашниот Е(би)В(ете)РО(БЕЗ)ВИЗИЈА. Кој ќе добие у кладинлница части пиво.

Pece_Zenskio

џукела
Член од
17 мај 2010
Мислења
154
Поени од реакции
2
ali kako goko strasno mu vleze na kamermanot ,nokaut mu mana,go sipleska za site pari hahaha :pos2::pos2:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Добро ова денеска беше? :)
Туфф штета какво шоу испуштив .. па на која ТВ го даваа :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.994
Му се виде илето. Ем се посрамоти како клен, ем не влезе у финале!

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Добро ова денеска беше? :)
Туфф штета какво шоу испуштив .. па на која ТВ го даваа :)
Од 21 часот на МТВ1. Штета што не влеговме во финале, Ѓоко супер беше! :)

HardCore

Cylon
Член од
4 февруари 2010
Мислења
139
Поени од реакции
38
Е како да влеземе во финале кога немаме никаква дијаспора. Погледнете само колку грци, срби и босанци има по Европа. За албанците и да не зборувам.
Ѓоко е толку без стил и харизма, тоа е просто неверојатно, а раперот е се освен рапер. Девојките изгледаа топ.

Kajgana Shop

На врв Bottom