Cassaro
Поени од реакции
10.314

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Бачко смири се малце, не се вредни бановите за такви гниди.
    Треба што посвесни луѓе да останеме на темата.
    Cassaro
    Cassaro
    Греота фамилиите пријателе.Нив им е најтешко,они цел живот ќе го носат тоа.Јас ти пак за некое време ќе заборавиме истото важи и за другите.Затоа секоја ваква ситуација кај нас се одолговлекува и луѓето забораваат,им ги мачкаат очите со бесплатни автобуски превози,споменици,буџети и што ти ја знам.
    Клипче
    Клипче
    Лесно де да манипулираш со луѓе чии опстанок зависи од тебе(партијата)
    Можеш да ги натераш да замижат и пред најмонструозните чинови како што се мижи после Смилковци и после ова најверојатно.
    Cassaro
    Cassaro
    Затоа треба да ти проработи мозокот и да сфатиш дека ти сам за себе не се бориш и сличните на тебе со кои што ги делиш интересите нема сигурно некој за тебе да се бори.Џабе си збориме јас и ти , исто мислење имаме за ситуацијава .
    Не бе, зошто да плачам за поштен пораз. :D
    Cassaro
    Cassaro
    Сакав да ги пројдете за да не глеам театар со плачки ама тоа е,не паркиравте бусче после голот.Сепак фала шо ги сјебавте лузериве,за тоа сум должен. :D
    Да ти гу ебу сестру у гс, разбра ли бе титов копиљак, неми се пумпај на тастатуру затој што излгедаш смешан, ако си толко спреман можу да ти даду адресу и слику од мене да додјеш па да ми га кажеш у лице тој што си га напишаја пред малко, замисли нели искачам фер закажујути средбу у твоју државу да ми се испуцаш, гс мајчин да ти ебу покварен...
    Cassaro
    Cassaro
    Не постоиш мрш у србија дебилу.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom