Recent Content by Cassaro

 1. Cassaro

  Ne be na rabota sum do 11 koe crno igranje.

  Ne be na rabota sum do 11 koe crno igranje.
 2. Cassaro

  Чим читаш книги , еден предлог . Rich dad , poor dad

  Чим читаш книги , еден предлог . Rich dad , poor dad
 3. Cassaro

  Од нареден пат играме од иста и нема да те убивам ветувам :)

  Од нареден пат играме од иста и нема да те убивам ветувам :)
 4. Cassaro

  Ти си многу смешна фаца :D

  Ти си многу смешна фаца :D
 5. Cassaro

  Да да :D

  Да да :D
 6. Cassaro

  Counter Strike - Quarantine

  Извини вака ама ми ја вреѓаш интелегенцијата. Префрли си го file-ot во играта каде што ти се другите и пушти го. Имате override na recordingot односно секоја мапа е исто име на file-ot што значи не можам да ти доставам од dust2. Не знам што се објаснувам со тебе кога очигледно не сфаќаш што...
 7. Cassaro

  Counter Strike - Quarantine

  Уште чекам да ми објасниш каде е WH-то според тебе.
 8. Cassaro

  Counter Strike - Quarantine

  Нема поента разговорот со тебе очигледно.Бркај работа.Поставено ти е демото во мојот пост , продолжи да се правиш глуп.
 9. Cassaro

  Counter Strike - Quarantine

  Пријател симни го тоа што сум јас сниман и кажи ми каде е читот , кога ја играш играта и има чит се гледа од твоја перспектива не биди лудак со сила. Како што ти пишав и во приватна порака имам потрошено повеќе саати на играва него сите заедно што играме на серверот.Ова е тешка срамота , кај си...
 10. Cassaro

  Counter Strike - Quarantine

  Ај симни го тоа што е uploadira-no од first person перспектива и покажи ми каде гледаш било каков чит.
 11. Cassaro

  Counter Strike - Quarantine

  Кој ме банираше демо да му пратам од играта да види WH ? Немам коментар. https://easyupload.io/o2d1d1
 12. Cassaro

  Counter Strike - Quarantine

  Сериозен си дека ме банираш од ебан steam играм.. @КвикСилвер ?
 13. Cassaro

  Counter Strike - Quarantine

  Бев пробал и тебе да те задоволам ама забораив дека си на кирилица, не биди љубоморен :)
 14. Cassaro

  Counter Strike - Quarantine

  Дудлач Цицач
 15. Cassaro

  Counter Strike - Quarantine

  Ако може пп со ип и пасворд од утревечер да се потсетам на основно. @wot имаш желба iverson ? ПС: Може и сеа пассворд глеам има игра :D
На врв Bottom