old_School_mk
Поени од реакции
5.737

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Fala za komplimentite :D Drago mi e deka si proshol top.

    A za traki od Talamasca, ne smeam ni pod razno da delam. Sepak sum gi dobil na doverba...ama posledna informacija e deka taa traka se raboti PAK, taka da mozno e da se pojavi na nekoe izdanie :D
    Pozdrav pa se gledame na drugo zurce :D
    Заебаваат од Телекабел, и по цел форум само се дуплираат постовите, нема шанси сите со нетот да имаат проблем :icon_lol:
    Е сега пошто тргнав со реферат да го надополнам и ова пошто нема место во претходниот дел.
    ---Уште пострашно е што како и многу други така и ти можеш малце да се преиспиташ пред да напишеш нешто и истото да ти биде корисно да дадеш предлог што да се подобри тоа можеш и мене да ми го пишеш а и како што ти кажав и ти си тој и сите членови што можат да помогнат. Али кога се иде со негативно со негативно ти се враќа. Па ајде со среќа и нетот нека не ти биде се во животот а кога веќе е гледај да го искористиш за позитивни нешта и за помош.
    Абе батка поентата на тоа што ти го пишав ми е дека имам и попаметни работи освен дремење на форум што значи да не мислиш дека со тоа што ти реплицирам на ова се бранам од некаква си "титула" што ја носам. Тоа што го имам приметено е дека сите чекаат на готово и пак не се задоволни. Многу од вас дремат и немаат други обврски а за помош нигде ги нема. Кога сме пишувале цели реферати по темите тоа сме го правеле за да се направи нешто корисно. Али ако мислиш дека некој дреме 24/7 а ти си тој што редовно знае само да плука како многу други грешка си.
    Ти препорачувам следниот пат да не се правиш паметен да ги искористиш годините и се надевам знаењето што го имаш и да отвориш некоја корисна тема или уште подобро да се кандидираш за модератор. На зборови сите се силни а искрено преку глава ми е кога некој само троши зборови а ништо не прави (во случајов ти си тој "за подобар подфорум").
    Брат глеам играш фифа11. Иам еден проблем, кога играм на сезона, и се повреде играч после не ми дава да играм нареден натпревар и ми вика дека не ми е цел составот, иако сум го сменил тој играч, и морам да го предадам мечот. Да не е некој баг нешо?
    Баш сомнително ми падна, ама си викам, не е детево ко Стефан да удира невкусен ремет на девојчиња од провинција...
    Ојдоф да менувам :)
    P
    За среќа ти имаш доволно па не покриваш двајцата :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom