Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Fakewhattocasting претставува:

Доколку сакате да бидете дел од модниот свет, да чекорите на пистите во најнови креации од познати дизајнери и што е најважно доколку сметате дека сте родени за мода тогаш препуштете им се на вистинските луѓе да работат на вашето протфолио.

Моден викенд Скопје на 20 Декември ,овој четрврток, ќе одржи кастинг за нови лица.

Катсингот ќе се случува во просториите на Славната дупка во Скопје со почеток во 19 часот.

Кандидатките кој ќе влезат во потесниот круг,ќе бидат повикани на интервју.Претходно искуство во ова област,ќе се смета за предност.
Вашето Сv може да го испратите на Fakewhattocasting@hotmail.com или да го испратите преку Пп.

azrOGmK_700b.jpg
 

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.656
Поени од реакции
34.947
ДК,

ај нека оди упм годинава, срање година во глобала, особено последниов период главата тапан, тахикардии и стресови колку сакаш, трчај на сите страни и пак се нешто недостига, секој рингтон што го имам ставено на телефонот од омилена трака ми станува најомразена оти не прекинува да ѕвони од утро до мрак, на моменти ми иди се да отерам у три пм и да заминам да живеам сам некаде во планина.
Викендов најпозитивен дел ми е кучето од моите, сиромавиот ме гледа еднаш во 4-5 недели, еве последните 2 пати на ладново ми го носи неговото старо кебенце на кое лежи во куќарката за да се згреам. Се прибирам сношто дома, ме пречекува уште од порта, скока се радува ме лижи мислиш крај на светот е дојдено, си влегувам дома тој седи пред врата, излегувам по пола саат да го видам тој веќе го донел кебето на тераса и ме чека да излезам за да ми го даде :love:.
 
Ф

Флеш

Гостин
= С Т И Н Г =


Шо ебам.давам 5.000 за ова :vozbud: Човеков ми е омилен воопшто пејач . Кур ме заболе ако на картичка ми останаа уше 100 евра ,до крај на месец . Будала сум,израснав со човеков и неговата музика :cuc: ЧЕКАААААААМ 9 САААТ ...... ШО ЕБАМ ЌЕ ГО СЕЧАМ ..... :vozbud::vozbud:
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.906
Поени од реакции
84.311
Државава најдобро се опишува преку моменталнава ситуација на плоштад.

Постојат милијарда штандови за храна, пијалаци, подароци...

Секако на ниту еден од овие штандови не можат да се најдат луѓе поради тоа македонциве решаваат да ги прослават празниците чекајќи ред за да гребат грепки.

Најлошото од се е што има родители со деца што ги тераат да гребат.

Како што тргнала работава за педестина години наместо од Дедо Мраз децава ќе очекуваат подароци од овој тип:



(only пропалица people ко мене will get this)
 
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.124
Поени од реакции
15.950
Draga,

Mnogu mrzam idioti so se parkiraat pred vlezna vrata za garaza. Znaci ako treba nekoj da ide vo 9ti krug vo na dante pekolot, toa se ovie moroni. Ne e mozno sekoj pat koa sum doma, koa treba da se odi nekade da zavrsis rabota niz gradov so kola, nekoj tikvar da se ima parkirano I da ti koci izlez. Preku takvoto mi e.
I koa imas parkirano takov tikvar, odlozuvas saat, dva, tri, samo za da docekas da doe I da ne go baras vo okolnite objekti I da ne se raspravas.
Moite obicno se mirni, poshteni, nejkat da se raspravaat so luge, komsiite slusale, I takvi drugi sranja. Jas za cela sreka, ne sum ko niv. Obicno im stavam livce na moronite, poso aj da ne se karas, ti ke si nekulturnata. Ovojpat mi pukna film, poso ko so pisav, nema eban pat da si dojdam doma I nekoe takvo kopile da ne mi zaebe plan I da ne se iznerviram.
Ja nacekav puflata, ja oterav u pm so pofini zborovi, nakraj ko so pretpostavuvav, mi rece da ne sum tolku nekulturna. :D Ebi se, ako ja nacekam naredno, so ne veruvam posle ova, skoro I ja rasplakav, pa valjda nema da I tekne, ke si odi so izdisheni gumi po moj izbor.
Edvaj go cekam denot za da vovedat pajak vo gradov, ima da se napolnat pari samo od toa jas so ke vrtam za ovie tikvarive.
 
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.735
Поени од реакции
24.384
Денеска присуствував кога доктор ѝ кажа на пациента дека ако ѝ запре срцето, нема да биде добра идеја да ја оживеат затоа што ќе ѝ биде полошо.
Жената го прими тоа со таква леснотија, дури и му одговори со насмевка на лицето.

Работава или ќе ме убие, или ќе ме направи камен.
 
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Здраво на сите.
Како што ни е на сите општо познато славите во Декември се бум.Па така еден од најголемите ако не и најголем ланец на маркети во Македонија реши да не ебе суптилно.Сега во моментов сигурно се прашувате како тоа суптилно(можам да ве замислам буквално како сте замислени на овие мој зборови)овој ланец на маркети се обидува да продаде продукт кој до вчера го продава по истата цена само во овој даден момент малку ќе го декорира.ќе го модулира,како тече целата постапка.Продуктот во месец Октомври се продава по цена од 120денари,а исто и во пола Ноември,сега во Декември истиот се продава по цена од 140денари СО ТОА ШТО вие треба да поседувате клуб картичка на која ви следуват 200поени ака 20денари од купениот продукт,со тоа што се враќаме на првичната цена од уназад месеците кога и воопшто не биле на акција,промоција или што ти ја знам,и сега каква е таа илузија,глетка,и перверзно расцепување на вашните анални отвори со надежт дека вие како купувач заштедувате,и сте во плус,што во пракса не само што ќе го платите производот првично посакпо туку и воопшто не сте во тој дури замислен плус.Во моментов ми е поисплатливо да одам до мантово(езеро во местото Лакавичко) и да ловам риба отколку да купам во овие таканаречени АКЦИИ,ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ,ПАЗАРУВАЈ СО НАСМЕВКА,пр серка слогани,И УШТЕ ПОСЕРКА цени кој се нудат.Но знаете што славите се ближат тие се на чекор,од нас,празниците ќе дојдат додека да трепнете и сите ќе бидат насмеани,позитивни,ќе објавуваме на story сарми,кикирики,и ќе слушате тажни муабети за тоа како уште еден во низата на ваш роднина другар заминал да работи таму некаде во Германија,Малта,Словенија и каде ли уште не е.
Дами и господа на мене останува само уште да ве отпоздравам.
Имајте убава петочна вечер и не заборавајте да се чувате.
-Ватомир.
Може сум ја шизофреничар,ама не сум будала да ти ибам,не сум ја Џиана мајклс мислам да се разбереме.

26.11-09.12.2018
17.12-18.12.2018
 

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom