- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.125
- Поени од реакции
- 341
Дали има сега актуелен некој ситком ко што беа на времето Пријатели, Два и пол мажи, па сега скоро Бруклин? Гледам ХБО има некоја Bookie. Сте ја погледнале?
Може збор два?Ако ја немате гледано Alice in Borderland, топло ја препорачувам серијата!
Многу подобра серија од Squid Game, дејството се случува во Токио, група луѓе играат игри со различни предизвици, а доколку не ги решат навреме ќе бидат убиени, 2 сезони се во прашање! Да не откривам премногу детали, баш вреди да ја гледашМоже збор два?
Не ја глеј. Извини што употребив три збора.Може збор два?
Не гледај. Можело и со дваНе ја глеј. Извини што употребив три збора.
Neja glejНе ја глеј. Извини што употребив три збора.
Не би рекол дека е подобра. Alice е базирана на манга и е поблиска до fantasy suspense, додека Squid Game е целосно во реалниот свет со игри кои се играат во детски години и во минатото и сега и со реални проблеми од секојдневниот живот на ликовите. Али да, секоја препорака да се гледа и Ailce затоа што ја држи возбудата цело време и во својот жанр е одлична серија.Многу подобра серија од Squid Game, дејството се случува во Токио, група луѓе играат игри со различни предизвици, а доколку не ги решат навреме ќе бидат убиени, 2 сезони се во прашање! Да не откривам премногу детали, баш вреди да ја гледаш
Од Squid 2 да, oд Squid 1 nahhhLicno, Alice mi e liga pogore od Squid Game.