Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бог на глумата е Ди Каприо.. Киану како актер е просек, Том Круз не е глумец у права смисла, повеќе stunts прави и адреналински акции.. Како глума на актер онаа на Ди Каприо ми е врв на врвот, ГОАТ кај машките актери.. Почнувајќи глумата во What's Eating Gilbert Grape (уште тука требаше да лапне оскар), оскар требаше и во Титаник, Catch me if you can, Shutter Island, за Волкот требаше оскар да земе, значи премногу филмови има каде што мораше да лапне оскар ама копилињата не дозволуваа да земе, па после му дадоа оскар во Повратник иако тулка не заслужи, ама раси народот што го сака и хајп направија, заради тоа му дадоа..Kianu ne e ni 2% akter od Tom Kruz , ako gi sporedime ulogite od mladosta na Kianu i tie na Tom vo eden period .. Tom e bogot na glumata za Kianu
Toa shto Kianu ima epten tazna zivotna prikazna i e dobar covek ne go pravi ok ili prosecen glumec.
Vidi go Kianu vo Bil i ted ili Point Break .. i Tom Kruz vo Born on the 4th of July ili A few Good Men.. sramota e da se spomnat dvajcata vo ista recenica.
Kianu e precenet i z prosek a Tom e potcenet.
Златното правило на постарите генерации, го начекуваш филмов на тв и тоа е тоа, едноставно мора да го изгледаш до сам крај, макар и на сопствената свадба касниш.Нишка за тоа како за една година е направен Т2, еден од најлегендарните филмови на сите времиња:
и тројката е добар
Она што секогаш ме интересирало е дали за 20-30 години ќе се збори за некои песни/бендови или во случајов актери и филмови како што ние сега збориме за нешто од пред 20-30 години. И денес има убава музика и филмови, ама еве на тема филм... не паметам некој легендарен филм да искочи ко Терминатор или Кум, Скарфејс, еве и Убиј го Бил е веќе 20 години и ред други да не ги редам. Некој да ме праша денес, пак ќе препорачам филм од пред 20 години, ретко нешто од поновиве.Уште една нишка за легендарниот Crouching Tiger Hidden Dragon, со топла препорака за гледање до сите што се криеле под некое дрво:
Интересно. Не знам, можеби Интерстелар да е филм кој ќе остане?Она што секогаш ме интересирало е дали за 20-30 години ќе се збори за некои песни/бендови или во случајов актери и филмови како што ние сега збориме за нешто од пред 20-30 години. И денес има убава музика и филмови, ама еве на тема филм... не паметам некој легендарен филм да искочи ко Терминатор или Кум, Скарфејс, еве и Убиј го Бил е веќе 20 години и ред други да не ги редам. Некој да ме праша денес, пак ќе препорачам филм од пред 20 години, ретко нешто од поновиве.
Interstellar, La La Land - на тоа ми текнува од прваИнтересно. Не знам, можеби Интерстелар да е филм кој ќе остане?
Она што секогаш ме интересирало е дали за 20-30 години ќе се збори за некои песни/бендови или во случајов актери и филмови како што ние сега збориме за нешто од пред 20-30 години. И денес има убава музика и филмови, ама еве на тема филм... не паметам некој легендарен филм да искочи ко Терминатор или Кум, Скарфејс, еве и Убиј го Бил е веќе 20 години и ред други да не ги редам. Некој да ме праша денес, пак ќе препорачам филм од пред 20 години, ретко нешто од поновиве.
Јас па мислам баш напротив БЛМ штети, филмов да излезеше после БЛМ срањето ќе беше помалку прифатен.- 12 years a Slave (како тргнале со БЛМ овој може да биде и нумеро уно без никаква конкуренција)
Не слушајте политички коментатори (претпоставувам нешто такво е човеков) за филм и бокс-офис.
А каков само радикален маркетинг тераа за филмов, и повторно промашај за нив.