Оди легни си сегаVecerasnava utakmica Lakersi ja dobivaat ako treba i so mestenje.
Pari se vo prasanje, mora serijata da se prodolzi ako nisto barem za uste edna utakmica.
Prasanje e dali mozat da ja dobijat ponarednata utakmica (5tata), da napravat 3:2 i da zakompliciraat, pa potencijalno da napravat nesto sto nikogas vo istorijata ne se slucilo, da ja zavrtat serijata od 0:3.
E vo toj slucaj moze da go proglasime LeBron za GOAT.
Ke vidime ama ne veruvam, skroz neverojatno e da dobijat 4 utakmici po red.
Губат 17 или колку и да е, на полувреме. У трета почињаат. Ги стигнуваат и прво водство се случува. Лејкерс зимаат тајм аут.
и ми снемуе интернет, па си легнав
морало така изглеа, за да победат
(кај се гледаат отпоново утакмициве?)
Нигде не спомна пензионирање туку новинарите прат хајп пошто очигледно ќе треба во нареднио период (најнезвучното финале од ко глеам кошарка.. веројатно ќе донеси и најслаб рејтинг, а рејтинго му е најважен таму)Drama queen не може поинаку но секогаш мора да биде во центарот на вниманието.
Само considering но нема retirement.
Ај па на стара слава финалиња да се играат ако не, ако некој заслужи финале годинава тоа е Денвер, најдобра сезона, први на западот, го имаат играчот што 2 пати по ред беше мвп а требаше и третпат, статистиката му е упм, тимски уиграни...на другата страна Мајами(ако не усерат) каков андердог беа на исток, скалп на еден од фаворитите Милвоки а на пат се и Бостон, сето ова надополнето со животната сторија на Џими и тоа што се прави во плејофот гарантира добро финале.Нигде не спомна пензионирање туку новинарите прат хајп пошто очигледно ќе треба во нареднио период (најнезвучното финале од ко глеам кошарка.. веројатно ќе донеси и најслаб рејтинг, а рејтинго му е најважен таму)
Леброн веќе рече сака да игра со Брони така да то ти се минимум уште 2 сезони во лигата