НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2015
Мислења
201
Поени од реакции
362
Прво полувреме
Лејкерси 17 слободни фрлања
Денвер 6 :icon_lol:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.988
Шо е ова бре??:vozbud:

Ги потопија ко вештерка за време на инквизицијата.:pos::pos:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Vecerasnava utakmica Lakersi ja dobivaat ako treba i so mestenje.
Pari se vo prasanje, mora serijata da se prodolzi ako nisto barem za uste edna utakmica.
Prasanje e dali mozat da ja dobijat ponarednata utakmica (5tata), da napravat 3:2 i da zakompliciraat, pa potencijalno da napravat nesto sto nikogas vo istorijata ne se slucilo, da ja zavrtat serijata od 0:3.
E vo toj slucaj moze da go proglasime LeBron za GOAT.
Ke vidime ama ne veruvam, skroz neverojatno e da dobijat 4 utakmici po red.
Оди легни си сега

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.988
Кога свирна сирената сите отидоа околу Јокич и една жена отиде да го гушка, некој ја завлече исчезна од кадар ко брзата птица итрица. :pos: :pos:

Новинарка ли беше или некоја од публика незнам, ама нема веќе да прави вака.

FB_IMG_1684812889282.jpg

Член од
11 април 2023
Мислења
123
Поени од реакции
342
Подобро вака отколку повторно да паднеше резил со уште едно изгубено финале во НБА.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
694
Поени од реакции
1.582
Super uspeh na lejkers godinava, iako ironicno pagjaat dosetki i zaebancii na nivna smetka ama isto kako majami od posledni so znak prasanje dali ke igraat playoff uspeaa da igraat konferencisko finale. Realno nikoj ovde ne ocekuvase a kamo li da se nadevase deka ke izguraat voopsto do tuka.

Finaleto ke bide pokolj, neka pobedi podobriot.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.577
Губат 17 или колку и да е, на полувреме. У трета почињаат. Ги стигнуваат и прво водство се случува. Лејкерс зимаат тајм аут.
и ми снемуе интернет, па си легнав

морало така изглеа, за да победат

(кај се гледаат отпоново утакмициве?)

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.169
Поени од реакции
10.126
Губат 17 или колку и да е, на полувреме. У трета почињаат. Ги стигнуваат и прво водство се случува. Лејкерс зимаат тајм аут.
и ми снемуе интернет, па си легнав

морало така изглеа, за да победат

(кај се гледаат отпоново утакмициве?)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.378
Drama queen не може поинаку но секогаш мора да биде во центарот на вниманието.
Само considering но нема retirement.
Нигде не спомна пензионирање туку новинарите прат хајп пошто очигледно ќе треба во нареднио период (најнезвучното финале од ко глеам кошарка.. веројатно ќе донеси и најслаб рејтинг, а рејтинго му е најважен таму)

Леброн веќе рече сака да игра со Брони така да то ти се минимум уште 2 сезони во лигата

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Нигде не спомна пензионирање туку новинарите прат хајп пошто очигледно ќе треба во нареднио период (најнезвучното финале од ко глеам кошарка.. веројатно ќе донеси и најслаб рејтинг, а рејтинго му е најважен таму)

Леброн веќе рече сака да игра со Брони така да то ти се минимум уште 2 сезони во лигата
Ај па на стара слава финалиња да се играат ако не, ако некој заслужи финале годинава тоа е Денвер, најдобра сезона, први на западот, го имаат играчот што 2 пати по ред беше мвп а требаше и третпат, статистиката му е упм, тимски уиграни...на другата страна Мајами(ако не усерат) каков андердог беа на исток, скалп на еден од фаворитите Милвоки а на пат се и Бостон, сето ова надополнето со животната сторија на Џими и тоа што се прави во плејофот гарантира добро финале.
Изгледа само на фановите на Лејкерси нема да им биде добро.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.988
Зошто би се пензионирал Леброн? Има супер статистика, само треба да намали со егото и да не биде главен играч у тимот. Ко од шала даде 30 у прво полувреме сношти. Уште 2 сезони има игра во него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom