НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.215
Рано е да се збори дека Мајами е во финале.Очекувам Бостон да ја добие дома и да намали на 3-2 ,а G6 ќе биде решавачка ако дојде Бостон до 3-3 ја добива серијата,се е отворено уште.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.835
Likot do nego odma na prv pogled se gleda deka e borec, po uvoto...
Prezime makedonsko, nash e ovaj a ? :)
Исто ко Ацето, татко македонец мајка гркиња, конекцијата ми е интересна меѓу овие двајца, како завршиле заедно на слика. Небитно.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.638
Поени од реакции
4.513
Viknete preveduvac jas ke platam
Prvite dva zbora gi procitav i odma skrolnav nadole.. nema sansi da citam kumanovski (zaedno so strumicki se najglupite dijalekti)
Автоматски споено мислење:

Likot do nego odma na prv pogled se gleda deka e borec, po uvoto...
Prezime makedonsko, nash e ovaj a ? :)
De bre neli go znaes Aleksandar Volkanovski, avstraliskiot UFC fajter

Член од
11 април 2023
Мислења
123
Поени од реакции
342
Ја гледав сега на Арена снимка четвртата Мајами-Бостон и милина да ти е да ги гледаш.
Бостон,Мајами и Денвер не се вештачки и форсирано градени тимови туку тоа е процес кој трае неколку сезони и секоја година плански се гради ростерот и се додаваат потребните парчиња за да оди тимот чекор напред.
Се надевам дека одредени газди,управи,gm-и и "супер стар играчи" ќе сфатат дека сезонски градење "супер тимови" не е начинот во НБА.

Член од
11 април 2023
Мислења
123
Поени од реакции
342

Сеуште е рано но се врти муабет дека можеби ќе игра за Лејкерс следна сезона.
Не знам колку им е паметно тоа и за колкав и каков договор може да потпише но ако дојде највероватно Лејкерс DLO и AR15 нема да можат да ги потпишат,според мене Лејкер мора по секоја цена да го задржат AR15.
@Vanlok мислење за Ирвинг?

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
The Los Angeles Lakers are reportedly considering making a play for Atlanta Hawks superstar guard Trae Young this offseason.
According to of The Athletic, Lakers brass have had "internal discussions" about what a "hypothetical trade offer" for Young could possibly entail during the offseason.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Рано е да се збори дека Мајами е во финале.Очекувам Бостон да ја добие дома и да намали на 3-2 ,а G6 ќе биде решавачка ако дојде Бостон до 3-3 ја добива серијата,се е отворено уште.
До сега никој не свртил 0-3 во плејоф и скорот е 0-150
Максимум што направиле екипите е 3-3 ама никоја од нив не била во позиција мајсторката да ја решава дома. Ништо чудно Бостон да ја прекине ова луда серија.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.638
Поени од реакции
4.513
До сега никој не свртил 0-3 во плејоф и скорот е 0-150
Максимум што направиле екипите е 3-3 ама никоја од нив не била во позиција мајсторката да ја решава дома. Ништо чудно Бостон да ја прекине ова луда серија.
Pa ne e nesto nevozmozno, treba samo 2 doma i edna gosti da zemat..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Samo tolku a?ako im gi amputiraat racete na Majami moze.I da na zaboravime od drugata strana e Spolstra,taka da ne si prajte bajram so pametot.

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.369
Поени од реакции
35.017
Сеуште е рано но се врти муабет дека можеби ќе игра за Лејкерс следна сезона.
Не знам колку им е паметно тоа и за колкав и каков договор може да потпише но ако дојде највероватно Лејкерс DLO и AR15 нема да можат да ги потпишат,според мене Лејкер мора по секоја цена да го задржат AR15.
@Vanlok мислење за Ирвинг?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom