Likot do nego odma na prv pogled se gleda deka e borec, po uvoto...
Исто ко Ацето, татко македонец мајка гркиња, конекцијата ми е интересна меѓу овие двајца, како завршиле заедно на слика. Небитно.Likot do nego odma na prv pogled se gleda deka e borec, po uvoto...
Prezime makedonsko, nash e ovaj a ?
Bougie Ass Nigga
Prvite dva zbora gi procitav i odma skrolnav nadole.. nema sansi da citam kumanovski (zaedno so strumicki se najglupite dijalekti)Viknete preveduvac jas ke platam
De bre neli go znaes Aleksandar Volkanovski, avstraliskiot UFC fajterLikot do nego odma na prv pogled se gleda deka e borec, po uvoto...
Prezime makedonsko, nash e ovaj a ?
До сега никој не свртил 0-3 во плејоф и скорот е 0-150Рано е да се збори дека Мајами е во финале.Очекувам Бостон да ја добие дома и да намали на 3-2 ,а G6 ќе биде решавачка ако дојде Бостон до 3-3 ја добива серијата,се е отворено уште.
Pa ne e nesto nevozmozno, treba samo 2 doma i edna gosti da zemat..До сега никој не свртил 0-3 во плејоф и скорот е 0-150
Максимум што направиле екипите е 3-3 ама никоја од нив не била во позиција мајсторката да ја решава дома. Ништо чудно Бостон да ја прекине ова луда серија.
Сеуште е рано но се врти муабет дека можеби ќе игра за Лејкерс следна сезона.
Не знам колку им е паметно тоа и за колкав и каков договор може да потпише но ако дојде највероватно Лејкерс DLO и AR15 нема да можат да ги потпишат,според мене Лејкер мора по секоја цена да го задржат AR15.
@Vanlok мислење за Ирвинг?