D
Deleted member 53418
Гостин
Ова нема да е Cineplex , ова ќе е бугарско турски концорзиум, името не ми текнува.
Ова нема да е Cineplex , ова ќе е бугарско турски концорзиум, името не ми текнува.
и што има ова IMAX различно од регуларно кино? Кога ќе има земјотрес столот ќе ти се тресе? Кога врне дожд паѓа одозгора? Што има да се доживее кога секој филм е ебано цги.
Септемри 2021 East Gate Mall објавиле дека ќе е CineplexxОва нема да е Cineplex , ова ќе е бугарско турски концорзиум, името не ми текнува.
Баш бев на спратот кај што го спремаат за кино, претходно пишуваше Cineplexх, а сега сето е покриено и сеуште е under construction ама не за Cineplexx.Септемри 2021 East Gate Mall објавиле дека ќе е Cineplexx
Исто и сајтот на East Gate Mall пишува Cineplexx
Исто Еаst Gate Mall во 2021 имаше потпишување со Cineplexx
CINEPLEXX со нова локација во East Gate Mall - Portret digital
Водечкиот синџир на кинa во Југоисточна Европа инвестира 5 милиони евра во својата најнова локација во трговскиот центар Ист Гејт Мол во Скопје. Кино групацијата CINEPLEXX ја започна изградбата на својата втора локација во Скопје. Церемонијата се одржа во четвртокот, на 15 јули, во новиот...portret.digital
Освен ако не се променило од тогаш нешто па да смениле.
Не сум бил во Скопје во кино кој знае од која година. Еднаш бев во она во ГТЦ мислам беше и тоа како помал. Може некогаш ќе се намести ситуација во животот да отидам во кино во City Mall или East Gate Mall. Сепак треба да се има две различни кинo фирми па да има разлинос некогаш во репертоарот.Баш бев на спратот кај што го спремаат за кино, претходно пишуваше Cineplexх, а сега сето е покриено и сеуште е under construction ама не за Cineplexx.
Имаш некое инфо повеќе за ова?Ова нема да е Cineplex , ова ќе е бугарско турски концорзиум, името не ми текнува.
Од каде е рендерот? Објавил некој или?
East Gate го овјавија на story саботата мислам. Дали е првоаприлсја шала или не е не знам.Дали некогаш ќе се отвори тоа IMAX кино во East Gate? Срамота колку време помина. Очигледно е дека нема да биде Cineplex до сега стопатиќе го отвореа
Автоматски споено мислење:
Од каде е рендерот? Објавил некој или?
Ако се резервирани, мора да појдеш пола саат порано за да ги купиш. Сега можеби нема да се продадат во меѓувреме и ќе можеш да ги купиш и минута пред почеток на филмот, но да знаеш дека картите ти се резервирани максимум до пола саат пред почеток на филмот, а потоа се во слободна продажба.Sakam da znam dali ako kupam rezervirani karti preku mobilnata aplikacija ke treba pak da idam 30 min porano da gi zemam ili moze na deckite da im se prikaze na telefon i da se vleze direktno,za da ne idam pola saat porano bezveze?
Ова не сум знаел за паркингот, треба тоа картончето од влез на паркинг да им го дадам на каса за овие 4 сата гратис паркинг така?За карти купени преку апликацијата само го покажуваш бар кодот, имаат телефони за скенирање онлајн купени карти.
Јас сепак идам на каса пред се за да ми ја куцнат картичката од паркинг, имаш 4 саати гратис паркинг ако идеш на кино и/или да купам пуканки.
За резервации Златикевичиус објасни фино
Да ама најчесто не им е во ред системот, па или чабе ти го куцнале или ако имаш карти во физичка форма долу да им ги покажеш да те пуштат (ако е после 10 тешко дека некој има на рампа).Ова не сум знаел за паркингот, треба тоа картончето од влез на паркинг да им го дадам на каса за овие 4 сата гратис паркинг така?