Кино сали во Македонија (Cineplex, Шминеплекс и се останато)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Јас го гледав последниот од Бетмен трилогијата на Нолан во IMAX во Кејп Канаверал. Имаше сцени кај што некако нереално ми изгледаше, како да е 3Д а не носам 3Д наочари :)

Со оглед на тоа дека не можат да наполнат сали и да вработат доволно персонал, ќе почекаме за Ист Гејт.

Бил ли некој во кино Милениум? Да сподели искуство. Искрено не сум бил откако го отворија Синеплекс…
Колку е цената за билет? И дали има пуканки, начоси?:pos:

Бил ли некој во кино Милениум? Да сподели искуство. Искрено не сум бил откако го отворија Синеплекс…

исто е како кога си бил последен пат.

Поужасни пуканки од Милениум нема да најдеш никаде во цел свет, во тоа биди сигурен! Начос - сањај!

Карта мислам е 200 денари, а колку е поправено од поплавувањето што беше пред некое време не знам.

исто е како кога си бил последен пат.
Последен пат таму го гледав Прометеј, и тогаш реков дека не влегувам освен ако не сменат опрема. Сликата што е потпросечна е една работа, ама звукот не се трпеше - кричење и изобличување на volume 100%, ужас.

Се лошо како и на времето? Значи децении поминуваат и ништо не се менува, страшно.

Се лошо како и на времето? Последен пат таму го гледав Прометеј, и тогаш реков дека не влегувам освен ако не сменат опрема. Сликата што е потпросечна е една работа, ама звукот не се трпеше - кричење и изобличување на volume 100%, ужас.

И ја не сум бил од поодамна. Али што ќе сменат. Салата е таа. За обични филмови 2д не е толку лоша. 3д е тиња. Еднаш се заебав со тоа. Наочарите им се 20 години стари. Настрана шо не се глеа ништо преку нив.

Дечки бил некој скоро во Сала 5? Добро е? Некако мало платното ми се гледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom