Да тој канал е.
Да тој канал е.
nisto nema ne samo filmskiНема ИЧ филмски канали на телекабел.....
Ima pravo, no naprimer ako ja zgolemi cenata ti dava za pravo toj mesec od koga e pokacena da mozes da go raskines dogovorot bez penali.Сакам да прашам дали операторот има право да ја зголеми цената од 850 денари на 1200, додека важи договорот?
i plus telekabel mozis da raskinis vo sekoe vreme, ne si nikako obvrzanIma pravo, no naprimer ako ja zgolemi cenata ti dava za pravo toj mesec od koga e pokacena da mozes da go raskines dogovorot bez penali.
A da, se izvinuvam ne zabelezav deka e telekabel mislev se misli na drugite operatori koi se so obvrzuvacki dogovori.i plus telekabel mozis da raskinis vo sekoe vreme, ne si nikako obvrzan
Друг оператор, само тука го напишав. Не телекабел локален.A da, se izvinuvam ne zabelezav deka e telekabel mislev se misli na drugite operatori koi se so obvrzuvacki dogovori.
ја покачија од пред 3-4 месеци дали уште можам да раскинам или само во првиот месец ако реагирам?Ima pravo, no naprimer ako ja zgolemi cenata ti dava za pravo toj mesec od koga e pokacena da mozes da go raskines dogovorot bez penali.
Не можат да се договорат другар,па тераат инат,а трпиме ние....Dajte be hrt1 i rai.. Uzas se kanalite... Vi e gajle za zelbata na vasite korisnici
Па кажи го де, што криеш? Како може некој туку така за ја зголеми цената за 30 посто? Што добите плус за тие 350 денари? И што правевте 3-4 месеци и не се буневте!Друг оператор, само тука го напишав. Не телекабел локален.
Мултимедиа НетПа кажи го де, што криеш? Како може некој туку така за ја зголеми цената за 30 посто? Што добите плус за тие 350 денари? И што правевте 3-4 месеци и не се буневте!