- Член од
- 31 декември 2017
- Мислења
- 310
- Поени од реакции
- 129
Bez hrt1 i rai uno... Nisto vekje ne e isto
Ne mora da se utepas da prokrvarish.... Bolje idi u bolnica daruvaj krv..Ajde sege site da ojme da se utepame.
Bez 99% top internet iptv tie za dzabe....Само iptv пријатели,од ќерамиди да го мочам Роби сељакот
Во мојов случај не е изводливо ИПТВ. Иначе да и јас се придружувам кон честитките.Само iptv пријатели,од ќерамиди да го мочам Роби сељакот
Што подразбираш ти под поимот топ интернет?Bez 99% top internet iptv tie za dzabe....
Pa clenot vika nema internet nema tv, drugiot mu vika iptv,mu e majkata....ama bez internet kako....?Што подразбираш ти под поимот топ интернет?
Јас имам скапан вифи у хотел у странство и гледам iptv без никакви проблеми,затоа те прашав што значи топ интернетPa clenot vika nema internet nema tv, drugiot mu vika iptv,mu e majkata....ama bez internet kako....?
Top internet e pred se optika,pa potoa drigite interneti koi odat po kabel,beziicni tehnologii nema da raboti iptv.....
Што интернет е дај speedtest да видиме?Јас имам скапан вифи у хотел у странство и гледам iptv без никакви проблеми,затоа те прашав што значи топ интернет
Ne znam vo koj grad si, pisuvam za Ohrid, internetot ne e stabilen iako e opticki. Ima brzina da, no nema stabilnost, cesto pagja, ke snema net 2/3 min pa povtorno doagja, toa se slucuva na nekolku sati. Za brzinata na test e super.Некој со семеен пакет од Телекабел да сподели искуство со квалитетот на услугите?
Долго време сум на А1, освен што немаат веќе што да ми понудат подобро од стариот пакет, се поскапи и поскапи се.
Телевизијата им е 0.
Каков е оптичкиот нет на телекабел? Стабилен ли е?
Колку сте задоволни со моб. интернет и мрежен сигнал?
Зависи каде живееш и дали си во зграда или во куќа.Во зграда е добар,во куќа е со прекини.Некој со семеен пакет од Телекабел да сподели искуство со квалитетот на услугите?
Долго време сум на А1, освен што немаат веќе што да ми понудат подобро од стариот пакет, се поскапи и поскапи се.
Телевизијата им е 0.
Каков е оптичкиот нет на телекабел? Стабилен ли е?
Колку сте задоволни со моб. интернет и мрежен сигнал?
Јас сум на Телеком и немам никакви проблеми со интернетот,телевизијата е врв.Телекабел имам во Охрид и час има,час нема.Зависи каде живееш и дали си во зграда или во куќа.Во зграда е добар,во куќа е со прекини.
kako mislis vrv, deka ne snemuva ili deka nemas kanali nad 480pЈас сум на Телеком и немам никакви проблеми со интернетот,телевизијата е врв.