Дали сте филмомани?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Екстремно навлечен!!! ЗАВИСНИК :helou:

Не постои добар филм што не сум го гледал.

Кога имам неизгледан филм во компјутерот ме обзема чувство на вина :pipi:

Филмофил сум голем, зависник од серии и филмови.Па затоа кога некој од моите познаници сака да дискутира за филм доаѓа кај мене.

Сакам секој филм во компјутер да ми е изгледан, изрежен, и потоа складиран во папка.
Приврзан сум со нив.

Не сум филмофил серифил су зависен сум од серии.:smir:

Поголем од мене нема и нема шанси да има, само ти друже беше :(.

Не сум филмофил, само : сакам да читам сценарија, поготово ако се некои првобитни верзии или од нереализирани филмови; глеам све од првите (неми) филмови па навака, од а до ш продукција, fan-made, аниме,...освен боливудски :); трчам по director's cut верзии па едно време ме заебаваа кога ќе спомнев дека сум симнал некој филм - ''А director's cut е ?''; секој ден пратам филмски вести; порано глеав и оскари, али не се више некое мерило па ги баталив; највише имам гледано 3 филма еден по друг (малку,знам) и тоа...и би сакал да имам нешто вакво дома :vozbud:
или вакво :vozbud:
http://www.monstergalaxy.com/lifesize_alien_figure.php
:salut:

Ептен слабо гледам филмови (само 10ина годишно одприлика). Ама знам да се заразам со серии и по цел ден да ги гледам. :)

Не сум филмофил серифил су зависен сум од серии.:smir:
Мислам дека ова не испадна баш како што сакаше...

Може да се каже дека сум филмофил иако последниов месец по малку апстинирав.

И на двете навлечен, ама повеќе сум по сериите. Во секој период од годината се собираат по 5-6 серии шо ги гледам, и плус по 3-4 филма гледам неделно. Иам доста слободно време, па досадата со нив ја тепам.

Мислам дека ова не испадна баш како што сакаше...

Може да се каже дека сум филмофил иако последниов месец по малку апстинирав.

Да да дефинитивно не испадна како што сакав, ама земено колку кењам глупости во последно време ни ова второво не е далеку до вистината. :smir:

јас би рекол не сум, ама друѓи ми викаат дека многу гледам филмови. :kesa:

Да, сум. Секако, зависно од слободното време.

И, не беше правилниот израз филмоман? Ова филмофил ме асоцира на педофил, некрофил, зоофил...

Да, сум. Секако, зависно од слободното време.

И, не беше правилниот израз филмоман? Ова филмофил ме асоцира на педофил, некрофил, зоофил...

Кога ја отворив темата и јас сакав истото да го напишам, но се потсетив кога учев за електрофилни и нуклеофилни честички, електрофилните ги напаѓаат местата во молекулата со негативен полнеж( значи сакат електрони), а за нуклеофилните е спротивно(сакат јадро-позитивно наелектризирано место). Сепак, dirty minds at work.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom