Дали сте филмомани?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
barvo moj covek

i sum. i gledam i sakam da pravam posto ucev rezija.
ја би ти препорачал филмовите од еден режисер Alejandro Jodorowsky, у стилот на david lynch,али ептен невообичаени.Најдобар му е Santa Sangre,супер филм ,тражи го на торент го има; El Topo .исто добар филм

ја би ти препорачал филмовите од еден режисер Alejandro Jodorowsky, у стилот на david lynch,али ептен невообичаени.Најдобар му е Santa Sangre,супер филм ,тражи го на торент го има; El Topo .исто добар филм

fala sto mi kaza ali go znam.Nema koj ne gi znam od najdobrite i najgolemite.

Сум.
Гледање филм ми претставува задоволство и секако дека би запоставила некоја друга обврска за да гледам филм.
Летово гледав по 8-9 филма на ден и еден период не излегував од дома.
Сега распустов исто многу глеам филмови, да надокнадам, дека кога сум у школо и неам време толку..

Не сум баш, сакам да гледам филмови ама не многу :toe:

Гледам по неколку филмови дневно од што нема што да правам па ај ќе гледам филм.
Многу пати се погодило баш кога ќе треба да одам некаде да даваат филм кој сум сакала да го гледам но никогаш не сум останала дома заради филм.Можеш да го снимиш,да го земеш од двд-тека,да го гледаш на нет.Нема потреба да не излезам за да го гледам филмот.:wink:

Сум филмофил. Денот не може да ми пројде ако не изгледам некое добро филмче.:smir:

Гледам по еден филм дневно , али не би пропуштил некоја обврска за да изгледам филм, најверојатно ради то шо обично ги гледам на двд/ компјутер а не на тв.
Ма да понекогаш се случва и да одложам некој план за сат-два доколку се загледам некој филм на тв.

Единствено не гледам филм ,ако имам симнато некоја серија, па дури не ги догледам сите сезони , не гледам филм...А инаку, има периди (како последнава недела на пример) кога не ме интересира ништо друго и гледам филмови до сабајле...Моментално имам уште 10 за гледање од симнатите...Ама додека ги изгледам, во меѓувреме симнувам и други, така да листата не се намалува :tv:

И тоа како, ама не баш секакви филмови :nenene:

да сум кино-ман :) ( мислам дека поправилниот израз е кино-ман )

пред се уметнички , европски потоа сите останати :)

Кога имам време гледам филмови а тоа ќе биде за викендот,ставам едно DVD со 6 DiVX филма и ги гледам на ред ама нешто во последно време се на некои глупави филмови налетувам ама морам да ги гледам за да знам што ми е гледано а што не?За викендот ке гледам нешто во стилот на A Clockwork Orange (1971) или Leon (1994)...

Често гледам филмови, уствари чекај, многу често :). Кога имам време, а скоро секодаш одвојувам време, си зимам нешто за грицкање, добро филмче, се наместувам на фотелјата и си уживам. Дури поголемo задоволство ми е и од излегување, повеќе си сакам домашна атмосвера бе. :)

Даа да сега си земам нов телевизор, поголем така и имам дома еден тон филмови сто сум ги земал а не сум ги гледал и чекам да ми стигне твто и дневно обавезно по 1 или2 хихи може и не толку зашто имам обврски на фах. ама коа ќе завршам да. Иначе и до сега сум гледал ама онака по норамално. Иначе омилени режисери, Линч, Кјубрик, Тарковски, Карпентер итн. Иначе за излегување во главно повеќе сакам да излагам надвор дефинитивно, ама и ако имам некој специал филм тогаш може и дома да останам, хехе зависи всушност во главно од самата ситуацијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom