Дали сте филмомани?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
дали сум филмофил? и тоа како :vozbud:секогаш ги пратам новите филмови кога и кои ќе излезат...тоа ми претставува задоволство и ми е хоби :wink:

Па се дешавало и да закаснам во школо за да догледам некој филм...Пратам што филмчиња има нови и на интернет и по дивидитеките али не се рачунам за некој филмофил.....

не сум, некогаш и по 1-2 недели се случувало да не изгледам ниту еден филм, најчесто гледам филм ако некој пријател ми го препорача или ако има добра реклама на тв

Па кога-како.Ми се случувало да не гледам филм и 2-3 недели,ама па ми се случувало и да гледам по три филма дневно

Mногу филмови гледам, се најново чим излезе одма симињам и гледам, веќе нема што да се гледа :D

сум... не дека тепам премногу време на гледање филмови, ама сум мераклија на добар филм и ми е драго кога ќе излгедам таков, па редовно редам оцени на imdb:wink:

Гледам многу филмови.

Чудна работа, сам не можам ич да гледам филмови, одма заспивам. Затоа си глеам со девојка ми... и пак заспивам :) :) :)
Значи чуден сум, не знам дали сум или не сум. Не гледам многу, ама спуштам над 100 филма месечно :)
Над 500 филма имам, а изгледано околу 30% :)

па дај ако е така и ние да гледаме со девојка ти... :pos2::pos2::pos2:

О, да!
Опседнат сум со филмови и серии.
Prison Break ја гледав на школските компљутори.

Филмофил сум.

и ја сум... да имав малце појше лимит на интернетов бел ден немаше да видам...
војна на ѕвездите го глеав серијалот во 1 ден

па јас искрено не познавам некој поголем филмофил од мене :toe: дефинитивно сум и тоа ГОЛЕМ филмофил

Порано гледав доста филмови, али у последно не можам ниту еде филм да го изгледам од почеток до крај, тапа сум, знам.

Слабо
некад ако зеам од другари/роднини или се погоди некој интересен на теве
иначе слабо ептен слабо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom