- Член од
- 3 март 2020
- Мислења
- 2.413
- Поени од реакции
- 5.067
Го гледав Трол скоро, ако сакаш да ти го раскажам, па божем си го гледал и ти.Слободно земи го моето место, еве имаш одма и филм, све ти е спремно само глеј спаси ме.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го гледав Трол скоро, ако сакаш да ти го раскажам, па божем си го гледал и ти.Слободно земи го моето место, еве имаш одма и филм, све ти е спремно само глеј спаси ме.
![]()
Абе ќе го пуштам ќе го гледам, само не е тоа поентата.Го гледав Трол скоро, ако сакаш да ти го раскажам, па божем си го гледал и ти.![]()
![]()
![]()
Ах, можда добрите филмови што биле предложени си ги изгледал веќе. Ете зошто не чини Летербокс некогашНиеден добар филм не добив од темиве, а сум еден од најактивните.
Абе кој и да е, не може да ми предложува ваков филм.Ах, можда добрите филмови што биле предложени си ги изгледал веќе. Ете зошто не чини Летербокс некогаш![]()
Зарем мислиш дека ќе дозволам да те тролаат гомно едно неблагодарно?Абе кој и да е, не може да ми предложува ваков филм.
Какви епски класици немам гладено, ова ми го даваат.
Ме тролаат од почетокот на темиве, осеќам.
Aма не се предавам, јак е Џонтра, мадафакер е за филмови, ќе ве издржи сите!!!!!!!!!!!!!
Нејќам да верувам дека ти ми го заби ножот у грб!!! Не не не ненене не не.Зарем мислиш дека ќе дозволам да те тролаат гомно едно неблагодарно?
До кај сме со Трол?
Чеј рано е.До кај сме со Трол?![]()
Може бијонс ти е сикрет Санта.Абе ќе го пуштам ќе го гледам, само не е тоа поентата.
Ме трола цел форум.
Ниеден добар филм не добив од темиве, а сум еден од најактивните.