Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.034
- Поени од реакции
- 83.467
Изулдур мизилдур...Исилдур остана да виси во воздух во ситуацијава. Kinda клифхенгер испадна, а уствари иако не се запознаени со Толкин многумина, со Питер Џексон се, а факинг Исилдур го има во првите 3 реченици од Fellowship... што значи сите знаеме дека е жив! И тој момент мене ми остана lame.
Ама генерално гледано, со оглед на тоа што сите збореа како ќе биде woke, како имало милиони незадоволни фанови на Толкин и уште 300 други глупости што се изнаслушав и изначитав за серијата, јас не можам да кажам дека останав незадоволен. Една епизода (шестата) дури и беше супер скоцкана, баш ко финале пред финалето. Генерално позитивен впечаток имам, и покрај многуте замерки од тој тип ко што пишав погоре. Една солидна 7/10 од мене е.
Зашто си ми го избришал постот?
Постот ми беше он топик и одговор на Разиел, кој исто е он топик. Кој кур си го бришел?
Никад не сум се бунел за ништо на Кајгана 15 години, али ова е у курац.
У курац се твоите двојни аршини на темава.
Можеш комотно одма да ми ставиш доволно негативни поени за бан. Уште одма.
Стави ми одма негативни поени за бан, тоа ти е најбоље. Веруј.
И коа ќе ми истече банот, стави ми пак. Trust me.
Автоматски споено мислење:
Уште на сам почеток на темата (или онаа за HoD), у приватни пораки (или јавно у пост, небитно) ти реков - ти праи тоа што ти можеш, а ја ќе праам тоа што ја можам. За жал, на крај се се сведе баш на тоа.
Последно уредено: