- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.674
- Поени од реакции
- 4.154
Само видете ги бројкиве, нема потреба да коментираме.
Ако играчот не сака трансфер, ништо не менува дали постигнале договор околу трансфер цената
Играта со Френки и без него е небо и земја разлика, да се надеваме дека ќе договорат намалување на плата, голема грешка ќе е негова продажба.Знам дека гледаме од перспектива на фанови и сакам да се среди ситуацијата во клубот, али на еден начин ми е мило тоа шо им го прави Френки. Принуди ги Пике и Бускетс на трансфери, не најталентираниот играч во клубот.
Се надевам само нема да искочи токсично за него, и да си ја сјеба кариерата на клупа од инает.
И јас се надевам на тоа, ако му беше строго за пари до сега ќе беше во друг клуб. И Јунајтед и Челзи можат да му платат повеќе од Барса, плус заостанатите плати ќе му ги дадат.Играта со Френки и без него е небо и земја разлика, да се надеваме дека ќе договорат намалување на плата, голема грешка ќе е негова продажба.
Играта со Френки и без него е небо и земја разлика, да се надеваме дека ќе договорат намалување на плата, голема грешка ќе е негова продажба.
Мислам дека џабе ќе е да остане ако психички падне играчот, така никогаш нема да ја врати старата формата или па да достигне нов максимум.И јас се надевам на тоа, ако му беше строго за пари до сега ќе беше во друг клуб. И Јунајтед и Челзи можат да му платат повеќе од Барса, плус заостанатите плати ќе му ги дадат.
Barsa mu ponudi ke ostanis da se namali od plata za da moze da se registriraat novite, ako igra so srce za barsa treba da namali a pike veke dogovori nov dogovor za namaluvanje na plataЗнам дека гледаме од перспектива на фанови и сакам да се среди ситуацијата во клубот, али на еден начин ми е мило тоа шо им го прави Френки. Принуди ги Пике и Бускетс на трансфери, не најталентираниот играч во клубот.
Се надевам само нема да искочи токсично за него, и да си ја сјеба кариерата на клупа од инает.
многу логично, ете му на маса понуда, остани за колку што вредиш навистински, нека биде херојот или платеникот - негов изборBarsa mu ponudi ke ostanis da se namali od plata za da moze da se registriraat novite, ako igra so srce za barsa treba da namali a pike veke dogovori nov dogovor za namaluvanje na plata