Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам артан груби и мирољубните борци за човекови права од жолтата куќа.

Затоа викам ја, имам слух за вакви бизниси, а и злобен сум и грд ко шиптaр.

Експериментален третман правел. Ќути барем не се вакциниравме со експериментални вакцини со вонредно одобрение.
Ќути барем не наплаќаа за да ги боцкаат луѓето

„...Филипче останува министер за здравство, реши Заев
Нема причини да се лоцира политичка или менаџерска одговорност кај Филипче.

Ако е човечка одговорност, според Заев, како зошто е донесен продолжен кабел или полнач за мобилен, тоа треба да го нотираат и да го кажат истражните органи. „Не сум стручен да кажам дали требало да има друг вид на приклучок во модуларна болница.

Со вештачењето се утврдило дека пожарот настанал како последица од електрична куса врска преку висок преоден отпор во приклучниот кабел на дефибрилатор со кој се вршела реанимација на пациент во една од болничките соби. Прегревањето на кабелот предизвикало палење во приклучната кутија од продолжителниот кабел на кој бил приклучен дефибрилаторот, полнач за мобилен телефон и уште еден апарат....“

Screenshot 07-18-2022 23.45.04.png

„...Филипче останува министер за здравство, реши Заев
Нема причини да се лоцира политичка или менаџерска одговорност кај Филипче.

Ако е човечка одговорност, според Заев, како зошто е донесен продолжен кабел или полнач за мобилен, тоа треба да го нотираат и да го кажат истражните органи. „Не сум стручен да кажам дали требало да има друг вид на приклучок во модуларна болница.

Со вештачењето се утврдило дека пожарот настанал како последица од електрична куса врска преку висок преоден отпор во приклучниот кабел на дефибрилатор со кој се вршела реанимација на пациент во една од болничките соби. Прегревањето на кабелот предизвикало палење во приклучната кутија од продолжителниот кабел на кој бил приклучен дефибрилаторот, полнач за мобилен телефон и уште еден апарат....“

Прегледај го приврзокот 338936
Фиљипче треба да одговара за Жан Митрев "скандалот" ако не се работи за рекетарско новинарство. А со ова е апла дека муртињо сака да му ја земе клиниката на Жан.

Не ми е релевантна личност овој буревесник ама има логика ова шо го збора.
Ако и претходно стигале жалби од пациенти кои биле жртви на неправилности на клиниката а не стигале до јавноста и судот значи некој таму голем ги прикривал срањата на Жан и сега дојде ден тој шо го воспеваше да му турни сандук, многу јасно.
Али пак не го менува фактот дека човекот направил кривично дело и треба да одговара, заедно со него и тој суртукот Венко.

У јеботе, просто да незнаеш кој сакаш повеќе да наебе.

Да има некоја шанса да иде Митрев у апсана, а во меѓувреме он да ја затвори и сруши клиниката за копиљето од муртино да не ја земе. :unsure:

Ќе биде лудница у наредните 2 години. Овие копиљиња знаат дека никојпат веќе нема да се на власт, и ќе тргнат по се што може да се разграба. Многу успешни бизниси ќе наебат во наредниот период.

Последно уредено:
Де, Игорче @Staufer преведи ми да не лажи гоогле транслејт што кажува Германсково Министерство за Здравство?

Де, Игорче @Staufer преведи ми да не лажи гоогле транслејт што кажува Германсково Министерство за Здравство?

1:5000 луѓе имаат посериозен нус ефект од вакцината. Ако сте засегнати, контактирајте го својот матичен лекар.

@teneke што е постаро, јајцето или кокошката.... петелот кој го шиша, небитен е.

Овој кенгуров директор на некој институт за генетика, кој после 4та доза развил троа потешки симптоми на Ковид, вели дека поради ковидот имал проблеми со срцето, не поради 4те дози.
1658389925984.png

Да немаше 4 дози, сигурно ќе беше 2 метри под земја, вака се спасил.:popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom