Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа се знае,али пошто он им го пушеше на Косовари за пари,цел ден по ходници се грлеа за рака се држеа,им се смешкаше додека наши луѓе умираа како кучиња,сеа истите тие шипптари нека му ја лапнат а он у затвор.Така завршуваат кучињата како него.Се надевам и Систина истото да ги снајдеКој ли сака да му ја лапне болницата?
Според досегашната пракса на оваа власт, типувам на шиптap од Косово.
site uspesi treba da se devalviraat radi toa so nekoj Lulzim ja bendisal bolnicava a?Тоа не го менува фактот дека овој доктор,лихвар и рекетар истовремено треба да го заколат.
samo tie sto lezea tamu i nivni familii znaat za sto se raboti.Човекот бил со лесни симптоми на Ковид а таму го заразиле со 4 бактерии и умрел,фактички го убиле за џабе,уствари за пари да испумпаат го убиле
Автоматски споено мислење:
Идеш у Жан Митрев болница,плаќаш да те убијат
Јас ко што сфатив од емисијата, во тој ковид пакет биле вклучени и две хемофилтрации, независно дали има индикација за истите да бидат искористени или не.vo nitu eden slucaj kaj so nemase potreba ne se napravi hemofiltracija samo za da se naplati za istata.
Да.site uspesi treba da se devalviraat radi toa so nekoj Lulzim ja bendisal bolnicava a?
I zoshto ti gi devalvirash site uspesi na drzavnoto zdravstvo, samo zaradi nekolku negativni iskustva?site uspesi treba da se devalviraat radi toa so nekoj Lulzim ja bendisal bolnicava a?
site uspesi treba da se devalviraat radi toa so nekoj Lulzim ja bendisal bolnicava a?
ama ste lesni..
Автоматски споено мислење:
samo tie sto lezea tamu i nivni familii znaat za sto se raboti.
vo nitu eden slucaj kaj so nemase potreba ne se napravi hemofiltracija samo za da se naplati za istata.
Не би толку високо.па дури ќе го направат и со средно козметичко.
Кој има мадиња сега да ги отвара гробовите и да види дали им се извадени органите на починатите.