Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Не е хејт се помиривме со реалноста, верувам дека сите го сакаат клубот само некои од нас не ја сакаат управата на клубот, газдите и начинот на кој се води клубот.
Поп и играчи и управа и тренер се по ред изредивме

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Ван Гал скоро па директно му кажа дека ако иде во Јунајтед, дека нема да иде на Светско. Старчето редовно јаде чоколади за Јунајтед. Вуди му го сјеба ептен егото откако го кикна по освoен ФА Куп.

Можно е во Јануари да го соберат бекчево. Ваљда барал да биде гарантиран стартер, и браво за Тен Хаг ако не му го ветил истото.

Последно уредено:
Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Ван Гал скоро па директно му кажа дека ако иде во Јунајтед, дека нема да иде на Светско. Старчето редовно јаде чоколади за Јунајтед. Вуди му го сјеба ептен егото откако го кикна по освoен ФА Куп.

Можно е во Јануари да го соберат бекчево. Ваљда барал да биде гарантиран стартер, и браво за Тен Хаг ако не му го ветил истото.
Вака и подобро испаѓа, ваљда ке земат саглам цб

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Мене и не ми правеше некој мерак Тимбер. Пишав порано и зошто.

Не знам што играч е Витиња со кого не поврзуваат. 168цм играч, а од тоа што го гледав нешто налик Ерера ме потсеќа.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Мене и не ми правеше некој мерак Тимбер. Пишав порано и зошто.

Не знам што играч е Витиња со кого не поврзуваат. 168цм играч, а од тоа што го гледав нешто налик Ерера ме потсеќа.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Тимбер не е лош играч, ама ви тим што планира да се бори за титула не е уште материјал за прв тим, а и преку глава е од тие играчи со недефинирана позиција, нас ни треба саглам стопер, не ни треба експерименти, така да не е страшно, ако не се донесе сега

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Мала му била понудата од 300.000 фунти неделно, сакал многу повеќе. Цепај сега за 150,000 неделно во Јуве.

Speaking in both Pogba's natural French and Raiola's natural Italian, Raiola said: 'Paul, you are in a situation which is very particular. You have no idea. You have no idea.'

The 29-year-old then asked: 'Did Manchester (United) make a second offer?' Raiola responded: 'Yes. They absolutely want you to stay. For me, the offer doesn't reflect that. I told them, "If you want him to stay, don't make that offer".

'I will make them understand that if they really want you to stay and they want to build a project around you, this time they have to act differently and put the money on the table.'

'They're bluffing,' Pogba replies. 'How can you tell a player you absolutely want him and offer him nothing? Never seen that.'

In one of the last scenes in the documentary, Pogba vows to 'show Manchester that they made a mistake in waiting to give me a contract. And show other clubs that Manchester made a mistake in not offering me a contract'.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.776
А еден член овде трубеше како требало Погба да остане и да се градело тимот околу него:tapp: Со ништо не ги оправда 300к неделно што ги лапаше, 10 утакмици у 6 години се на се му се собрани како играл добро.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ама ме нервира Уефа и Фифа дозволија 15 годишници да праат трансфери по 100м и истите тие да можат за џабе да си идат нека направат нешто барем 30посто да мора да се плати, со ништо не се обврзани играчите реално, вака еден контракт ваков и он може у пензија да иде директ, што се однесува до Погба што подалеку од нас, горе наведеното е генерално за сите.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Е ама сега и во Јуве нема да е исто, ги нема Пирло,Видал и Маркизио да му го кријат газот. Сега дури ќе се види кое дрво е Погба.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.016
Поени од реакции
10.366

Ако е точно сакам само да знам која ретарда од клубот работи на трансферов и како е дојден до таа позиција.
Од играчи кои може да профитираме и извадиме некој подобра сума они ги праќаат на позјмица и им плаќаат дел од платата. :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom