Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513

Ако е точно сакам само да знам која ретарда од клубот работи на трансферов и како е дојден до таа позиција.
Од играчи кои може да профитираме и извадиме некој подобра сума они ги праќаат на позјмица и им плаќаат дел од платата. :facepalm:
Да беше Лестер или рандом друг клуб, ќе изваеа едно 40, 50 милиони на Хендерсон. Овие за семки ќе го продадат.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Или се неспособни или Тен Хаг мисли дека повеќе му одговара на неговиот стил на игра, па оваа сезона ке проба со Де Геа, а од наредната да го врати

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366
Да беше Лестер или рандом друг клуб, ќе изваеа едно 40, 50 милиони на Хендерсон. Овие за семки ќе го продадат.
Никој не бара 40 до 50 мил никој не ни очекува, али за 20 до 30 мил ќе извадат ако има способни луѓе во клубот очигледно е дека полнисме со тремки.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366
Или се неспособни или Тен Хаг мисли дека повеќе му одговара на неговиот стил на игра, па оваа сезона ке проба со Де Геа, а од наредната да го врати
Да рачуна на Хендерсон ќе го чуваше и оваа година и ќе му даваше повеќе шанси во купови.
Овој потег никако нема логика играчот бара загарантирано стартно место кое сигурно нема да го добие или бара да си замине наместо да печалат додека можат он ќе му плаќаат да не игра за нас уште година.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.690
Поени од реакции
11.790
Мала му била понудата од 300.000 фунти неделно, сакал многу повеќе. Цепај сега за 150,000 неделно во Јуве.

Speaking in both Pogba's natural French and Raiola's natural Italian, Raiola said: 'Paul, you are in a situation which is very particular. You have no idea. You have no idea.'

The 29-year-old then asked: 'Did Manchester (United) make a second offer?' Raiola responded: 'Yes. They absolutely want you to stay. For me, the offer doesn't reflect that. I told them, "If you want him to stay, don't make that offer".

'I will make them understand that if they really want you to stay and they want to build a project around you, this time they have to act differently and put the money on the table.'

'They're bluffing,' Pogba replies. 'How can you tell a player you absolutely want him and offer him nothing? Never seen that.'

In one of the last scenes in the documentary, Pogba vows to 'show Manchester that they made a mistake in waiting to give me a contract. And show other clubs that Manchester made a mistake in not offering me a contract'.
Штом и Ставро крена раце од него видоа ПСЖ и Реал колку е саат и на кур не го ставија ќумбето

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.928
Поени од реакции
11.746
Му ебам матер циганска глупа, ми текнува кога се врати татко ми викаше кај го вратија циганов, ништо нема да направи и уста проклета у право бил. Со тек на време го замразив зошто почна да се понаша ко Роналдо а не покажа ни 2% од тоа што го поседува. Испадна циган најголем, гнаса, плачипичка, шуга, говнар. Нека си ебе матер во Торино у таа шугава лига и се надевам ќе заврши во Кајсери на крај да го ебат турци.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Калвин Филипс ќе го соберат комшииве изгледа

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366
Марк Голдбриџ го гледав попладнево како што кажа он според Британскиот закон очекува да му се продолжи кауцијата, колку е точно незнам.
Автоматски споено мислење:

Спарси се распрашувале за Ентони ни ги собраа сите трансфер цели од пред нос додека нашите изиграваат јаки батки.
Ништо нема да се смени се додека ГЕЈзери го водат клубот.

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.595
Романо вика дека не сме биле воопшто заинтересирани за Витиња.

Сега или медиумиве освен Де Јонг немаат абер за кои други сме заинтересирани или на нашиве им ги земаат пред очи сите трансфер мети.

Kajgana Shop

На врв Bottom