Слободно, множи го и со минус 1 ако сакаш, ниту ти се обратив ниту па ме занима твоето мислење за Рудигер. Башка пишано е у постот погоре дека нема конкретен индикатор за тоа топ 3, топ 2, топ 5 така да се е субјективно и до негде објективно гледање на работите.
Ако нема конкретен индикатор зашто тогаш го ставаш во некакви си топ 2, топ 3 или топ 5 играчи?
Воопшто не е објективно, ако е мислење според тебе е целосно субјективно мислење.
Како за пример, јас слободно можам да пишам дека Леонард Жута е подобар играч од Робертсон?
Ама не треба како пизда да се скријам кога ќе ме бобардираат со аргумент и да викам "ама тоа си е само мое мислење."
Точно, ти нигде не ми се обрати, изнесе твој став и мислење, јас само те прашав врз база на што го креираше тоа твое мислење.
Нема везе, го добив одговорот, така да нема поента повеќе да го тераме муабетот.
Слободно, ако на некој од фановиве на Сериа А кои исто така без ниту еден аргумент не кажа зашто Шкринијар е подобар од Рудигер (ваљда мислењето го креирате врз база на тие две сезони кои ги има изиграново Рома пред 5 години на негови 24 години), му се дискутира нека ме цитира слободно.