Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Не!
Треба да си фудбалска тремка да мислиш дека Неста е подобар од Канаваро.
Автоматски споено мислење:

ПС или да си навивач на Миланче. :pos:

Точно ги пишав тоа али не е број 2 штопер во светот.
Ај кога ќе почнеш да гледаш фудбал, а не само статистики од софа скор врати се ќе дискутираме. До тогаш биди поздравен.

Силва во ПСЖ не реализира ни 50% од тоа што му беше фудбалски потенцијал. Да отидеше во било која понормална екипа, ќе беше славен на ниво на Рамос. И Верати е иста приказна.
На кој начин тоа не реализирал? Што не реализирал ? И да по кој знае кој пат отиде во ПСЖ пошто Мораше, а не дека сакаше.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.368
Поени од реакции
9.558
Ај кога ќе почнеш да гледаш фудбал, а не само статистики од софа скор врати се ќе дискутираме. До тогаш биди поздравен.
Исто така кога ќе му поклонат на Неста ballon o'dor ќе дискутираме вака немаш аргументи освен пустиот навивачки инает. :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Сум зел да се објаснуем со 12 годишњак со пречки у развој.
Сакам да ја искористим приликава да се извиним сам на себе, и да ја спомнем мајка му на Цобе пошто ради него влегов у дискусијава

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.368
Поени од реакции
9.558
Сум зел да се објаснуем со 12 годишњак со пречки у развој.
Сакам да ја искористим приликава да се извиним сам на себе, и да ја спомнем мајка му на Цобе пошто ради него влегов у дискусијава
Што аргумент даде секоја чест еднаков е на твој директен потомок од палеолитот.
Значи многу ме заеба. :rolleyes:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
На кој начин тоа не реализирал? Што не реализирал ? И да по кој знае кој пат отиде во ПСЖ пошто Мораше, а не дека сакаше.
Можеше да биде легенда на Реал/Барселона/Челзи, и играчи да бидат споредувани со него за 10-20 години.

Мора само да се умре. Отиде по пари, не дека не можеше да одбие.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.526
Поени од реакции
4.704
Исто така кога ќе му поклонат на Неста ballon o'dor ќе дискутираме вака немаш аргументи освен пустиот навивачки инает. :pos:
Кој е подобар играч Мајкл Овен или Анри?

Глупа логика со Ballon d'Or.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317

Сине ако ти треба аргумент дека Неста е подобар дефанзивец од Канаваро или Шкринијар од Рудимбе, ондак си аутоматско у групата што ја спомнав

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.368
Поени од реакции
9.558
Кој е подобар играч Мајкл Овен или Анри?

Глупа логика со Ballon d'Or.
Ако сакате да фурате агенда против Канаваро барем спомнете прав пример како Малдини а не да ми споредувате Анри и Овен.
Што е следно ќе лупате дека Ибра е боље од Роналдо и дека Лукаку е класа шпиц.

Сине ако ти треба аргумент дека Неста е подобар дефанзивец од Канаваро или Шкринијар од Рудимбе, ондак си аутоматско у групата што ја спомнав
Како тоа втор набољи штопер го нема у тим на сезоната? :rolleyes:

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.526
Поени од реакции
4.704
Ако сакате да фурате агенда против Канаваро барем спомнете прав пример како Малдини а не да ми споредувате Анри и Овен.
Што е следно ќе лупате дека Ибра е боље од Роналдо и дека Лукаку е класа шпиц.

Како тоа втор набољи штопер го нема у тим на сезоната? :rolleyes:
Не ми одговори на прашањето.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Oдговори на прашањето. Овен има Златна топка Анри нема. По твоја логика Овен е подобар од Анри. Дај бе гледај малце фудбал батали статистики и глупости. Гледја некад 90 минути фудбал.

Можеше да биде легенда на Реал/Барселона/Челзи, и играчи да бидат споредувани со него за 10-20 години.

Мора само да се умре. Отиде по пари, не дека не можеше да одбие.
Кој дел од никој не го праша Силва дали сака да оди или не не ти е јасен?

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.368
Поени од реакции
9.558
Oдговори на прашањето. Овен има Златна топка Анри нема. По твоја логика Овен е подобар од Анри. Дај бе гледај малце фудбал батали статистики и глупости. Гледја некад 90 минути фудбал.

Кој дел од никој не го праша Силва дали сака да оди или не не ти е јасен?
Дај ми статитстика дека Неста е подобар од Канаваро ќе ти одговорам на прашањето со Овен и Анри.
Неста беше класа се додека Малдини го влечеше за нос кога се пензионира Малдинк јадниот незнаеше што да прави.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Класа дефанзивец е Шкринијар. Само ако отиде во ПСЖ не научил ништо од Тијаго Силва.
Ајде Тијаго Силва отиде во време кога ПСЖ почнуваа со градење екипа и сеуште не беа на ова калаштурско ниво како што се сега.

Од ова највеќе ми е жал ако си отиде Миланче, кај знае он да игра у ПСЖ, ќе отиде таму ќе гледа гомила циганчиња како играат самба и се понашаат разгалено, покондурено и сељачки. Со шефчето искомплексирано Мбапе, со аргентинците. Каде ќе најде утеха и со кого ќе се дружи?
Ќе му одлепи бубрези на Нејмар на тренинг, ќе го бојкотира цела екипа. Мбапе ќе му шефува дека мора да го поминува на тренинг а овој е научен таквите у реклами да ги фрла.

А и Интер смрдлива екипа, не ми се верува, 80 милиони му бараат у време кога за секој втор играч се фрлаат вакви пари. Идиоти ебате.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.244
Поени од реакции
4.163
Кој е подобар? Рудигер заборави го затоа што ти се смее народ.
За мене е класа штопериште Шкринијар, ама биди искрен дека е многу полесно да се биде штопер во 3-5-2 формација..
Секако е во топ 5, последниве сезони, ама и стилот на Интер е таков, и со Конте и сеа со Инзаги.
Диаз, Маркињос, Кулибали.. се тука некаде, нијанси се во прашање, зависно кој што гледа.

И да, Бастони исто ви е штопериште.

Kajgana Shop

На врв Bottom