na kraj i jas mislam taka ke zavrsi“You don't arrest Voltaire” - General de Gaulle
na kraj i jas mislam taka ke zavrsi“You don't arrest Voltaire” - General de Gaulle
Било кој опседнат со штитење на таквиот анти човечки екосистем (и на грчка култура) не е ни за посетување ни за идење.Гарант така ти презентираат за да не те повлечат таму
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ај друже да не се лажеме дека сите не би сакале у АуБило кој опседнат со штитење на таквиот анти човечки екосистем (и на грчка култура) не е ни за посетување ни за идење.
2/3тини растениа забранети. За да се заштитат или отровни живнотни или запаливи еукалиптуси .И ги видовме фашитичките мерки на рестрикција полугзи и бескорисни. Плус проблеми тешки имаат со напајањето на мУск. Ноу тенк ју.Ај друже да не се лажеме дека сите не би сакале у Ау
Може немаат заштедено многу ама затоа имаат имоти по милион долари вредни, возен парк над 200к, јадат нај
еве го правиот разлог според господинот Лучиќ.Дајте ми ја да копам бе. Не ми треба ни инвестиција ни ништо.
Морало биг чангас корпорации да копат, ние рајата ни камче не може да кренеме без некој да земе мито...
Дали знаеш колкави резерви на литиум има Србија?еве го правиот разлог според господинот Лучиќ.
Веќе ти одговорив. Дрн дрн камења...дрн дрн закон...дрн дрн корпорации...еве го правиот разлог според господинот Лучиќ.
се игра некоја игра 100%„Srbija raspolaže najvećim zalihama litijuma“ – DW – 3. 9. 2019.
Srbija raspolaže najvećim zalihama litijuma u Evropi. Kada će u toj zemlji početi eksploatacija tog elementa koji se ugrađuje u strujne baterije dugog veka i predstavlja jedan od najtraženijih elemenata na svetu?www.dw.com
не бе, Ноле сака да докаже дека со пиење магарешко млеко од неговара фарма не му треба Вакцина....еве го правиот разлог според господинот Лучиќ.
Пошто се иде кон тоталитаризам.Прележан и тестиран. Заборави ги сите правила. Зошто не би го пуштил да влезе во било која држава?