Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.635
- Поени од реакции
- 31.850
Гледан ви е на некој? За вечер нешто ново лабаво зимско мислев да го здрвам по дома.
Мене ми е гледан. ОК е, ко за Божиќен. Светлосни години пред Christmas Prince, Princess Switch и останати Netflix срања.
Гледан ви е на некој? За вечер нешто ново лабаво зимско мислев да го здрвам по дома.
И јас овој го гледав сега пред некој ден ми беше ептен онака под просек. Интересна идеја имаше ама многу ми беа некој моменти кринџ.The Holiday
Филмов со години ми стои во листа ама никако да му дојде редот. Не за друго, вакви филмови иам период кога ги гледам (15 дек - 15 јан). Се надвор од овие датуми ми немаат убавина филмовиве. Седнав да го гледам и пријатно ме изненади. Можеби еден од подобрите новогодишни филмови што ги имам гледано, а да не е некоја кринџ романтика или глупости ко сабајле што глеав (A Bad Moms Christmas). Саундтракот беше одличен поготово каде што имаше делови од Мориконе и Ханс.
Му давам солидна 7.5 оцена, а ова е доста високо со оглед на тоа што Камерон Диаз и Кејт Винслет органски не ги поднесувам.
И јас овој го гледав сега пред некој ден ми беше ептен онака под просек. Интересна идеја имаше ама многу ми беа некој моменти кринџ.
Пак ќе кажам, гледајте го Christmas in Connecticut - прекрасен филм
Забавно филмчеThe Holiday
Филмов со години ми стои во листа ама никако да му дојде редот. Не за друго, вакви филмови иам период кога ги гледам (15 дек - 15 јан). Се надвор од овие датуми ми немаат убавина филмовиве. Седнав да го гледам и пријатно ме изненади. Можеби еден од подобрите новогодишни филмови што ги имам гледано, а да не е некоја кринџ романтика или глупости ко сабајле што глеав (A Bad Moms Christmas). Саундтракот беше одличен поготово каде што имаше делови од Мориконе и Ханс.
Му давам солидна 7.5 оцена, а ова е доста високо со оглед на тоа што Камерон Диаз и Кејт Винслет органски не ги поднесувам.
Пушти си Радихед и не скокај многуТома на МРТ
@Anon Банирај го, што е ова 1.64гбПрегледај го приврзокот 318096
За The Holiday, имаше некои кринџ делови се сложувам ама ми легна супер, поготово после A Bad Mom's Christmas. Првиот филм годинава го оценив со 1. Се надевам нема вака да е цела година.
Иначе ме бендиса приказната и животот на Артур. Романсата на крајот меѓу Ирис и Мајлс ми беше малку вештачка и исфорсирана, а овие другиве беа малку по океј.
Најдов еден од 7.7 блу реј верзија некоја, ама к*рац нема сидери@Anon Банирај го, што е ова 1.64гб