Совети за неверни:)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Мислиш дека никогаш нема да се потрошат жените кои би легнале со тебе? Дека нали, не секоја ќе.
Секогаш има подобра да, но повторно, дали секогаш подобрите ќе те лежат?
А што кога ќе остарите, а тоа и не е така за многу време? Или тогаш за тогаш ќе мислите?
Епа сеуште не се чувствувам остарен и претходните коментари беа кон помладите.
Да не се заморуваат толку со нивната врска, ако не бидне ќе има друга.
А гледајќи ги годините на оние кои пишуваат тука има минимална шанса со тој/таа кој им е сега да им стане животен партнер.
Нека се забавуваат.
Особено кон машките се разбира.. ќе ве заебе еден ден ако не ја заебете вие први.
Така да легнете со некоја друга, барем да имате некаков старт.:)

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Каква погана тема:nesvest:
Ја разорува светоста на вечната љубов, искреното партнерство, сродните души и слични ром-ком постулати:pwace:

Апелирам да се санкционира, за да се спасат безброј совршени љубовни врски од потенцијална пропаст.

Ада
Претседател на здружението "Трагачи по принцот, не по коњот и по happily ever after"
Розеград, Бајкаленд

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Зошто би се правдал пред женско? Особено некое кое очигледно не е заслужно чим си неверен и чепкаш од страна.:uvo:

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Зошто би се правдал пред женско? Особено некое кое очигледно не е заслужно чим си неверен и чепкаш од страна.:uvo:
Многу убаво кажано, ако ти се шета на страна, расчисти се што имаш и терај без престан, немој на некој рогови да му садиш без потреба, а и да знаеш дека нема а ти потрае, Светот е мал, а за Македонијава и потесно да не прај ме муабет има да те ишараат по брза постапка и тоа со трајна етикета.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Gee, Bada... Atticatter.

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Види тука ти пак правиш елементарна грешка.
Зошто некоја девојка би сакала некој друг освен тебе?
Биди маж, не пичка која мисли дека треба сите да сме исти?
Ајде биди ист, роди дете.
Се разликуваат тие работи.
На девојка и треба еден и може да забремени и да се матка со тоа 9 месеци, го бара претходно вистинскиот, но ти, машкото, може да си ебе колку сака.
И да си имаш деца насекаде... добро да не те фатат и малтретираат за алиментација.
Немој бе...на девојка доволно и е еден, а на маж му требаат повеќе девојки...од кај ти е тоа?Нека земи жена ти/женската да се ебе наоколу исто колку тебе па ќе те прашам после шо мислиш.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Хмм како прво и машките и женските се неверни... А да си кажам и добри совети прочитав некои познати некои не... али нема везе. Иначе совет за да не те фати партнерот дека изневеруваш прави се бидала дека ништо не се случува терај си по свое и гледај да не те фати некој другар или другарка.. :)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Немој бе...на девојка доволно и е еден, а на маж му требаат повеќе девојки...од кај ти е тоа?Нека земи жена ти/женската да се ебе наоколу исто колку тебе па ќе те прашам после шо мислиш.
Не бе логично си е , не знам што ти е толку нејасно.
Да повторам, значи девојка ќе биде забременета 9 месеци од некое машко., а некое машко ќе може да ебе други девојки во тие месеци.
Видиш како е интересна разликата?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Не бе логично си е , не знам што ти е толку нејасно.
Да повторам, значи девојка ќе биде забременета 9 месеци од некое машко., а некое машко ќе може да ебе други девојки во тие месеци.
Видиш како е интересна разликата?
Да, а кога ќе забремени се затвора долната и ниедно друго куре не може да влезе.:svashta:

R

reactive89

Гостин
Ај бе ако не ќе праиме харем... :pos: :svashta:

Еден со друг создадени сме да се имаме само еден со друг и никој трет да вмешаме помеѓу она што го имаме ние... така да, неверство во никој случај...

Женско треба да има само едно машко, НО И МАШКОТО треба да има само едно женско... така дааааа...

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Ај бе ако не ќе праиме харем... :pos: :svashta:

Еден со друг создадени сме да се имаме само еден со друг и никој трет да вмешаме помеѓу она што го имаме ние... така да, неверство во никој случај...

Женско треба да има само едно машко, НО И МАШКОТО треба да има само едно женско... така дааааа...
Така да што мики?... демек ти не си направил неверство? хаха ако се лажеме, и да не се правиме и машки и женски сите светци затоа што не е така :) а и темава е само дискутирање околу тоа, а тој што не сака да го прави нема да го прави :) (се извинувам за офтопиков)

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Оф топик...

Абе Никола, како можеш да размислуеш така? Ебате тоа промискуитетниот. Варањето и неверството е глупа работа, шо би рекла Ада, немој такви ненормални и неморални теми да отвараш. Не ми се допаѓа како размислуваш. Ако си заљубен, нема да ти текне да вараш, уше па и шо те слушам, она да ти е трудна а ти да си ебеш на страна. ГРОЗНО!!! Ако веќе си имаш девојка, терај си ја неа, и не туку се занесувај со “потреби да се бапне нешо ново“. Смири се човече голем си веќе...

Он топик...

Како прво ќе негирате скроз се. "She caught me naked in the shower.. IT WASN'T ME!" Значи до сега, Х пати ме фатиле дека варам, и ниеднаш не сум признал. Следно нешо, многу полесно и со помал притисок се вара ако е во друг град (Да ми е жив и здрав Охрид).

Мувачицата не смее да се занаса дека може да ти стане женска. Од искуство они сите почињаат кога тогаш да се занасаат и да се надеваат, али затоа при прво приметуење на опасност, им се стаа јасно до знаење каков бил договорот.

Ако развиеш чуства кон мувачицата, нормално, треба се да отераш у пичку матер да раскинеш со девојката пошо очигледно не ти ја бива, да баталиш мувачицата, пошо очигледно и неа не ја бива, само подобро се ебе, и да си најдеш нешо асолно.

Оф корс тука се и другарите, али од мое искуство, другарите се менлива категорија, и тоа може да биде многу заебано. Јас најчесто на брат ми се имам вадено, а палат и моменти као “Се испокарав со моите, не сум добро друштво вечерва“.

Следно, ако сим искаран со цурата никад не варам. Не бива тогаш. Ако е се мед и млеко со цурата тогаш е друг муабет.

И на крај, не сум женет оти уше не се нашла некоја курназ што ќе ми направи во врската да забораам да варам (зборам за у Македонија, пошо надвор од државата, со странкињи не се рачуна за варање, тоа е само добро преставување на државата, амбасадор си, тогаш ако не изебеш добро некоја, ни ја преставуваш нацијава како педерска).

Р.Ѕ. А да и уште нешто. Имал немал женска, иста ми е самодовербата. НЕ гледам зашо би имал поголема самодоверба ако ме чека некоја дома....

PLACEBO

it's all in your mind
Член од
23 април 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Samo nekolku mali soveti.

Tusiranje, mienje lice i zabi, proverka na nesto ostanato na mestoto, veruvajte deka vlaknata se najcesta pricina da bidete provaleni, posebno ako im e razlicna bojata i dolzinata od onie na vasata partnerka.

Ama na kraj pak ke naglasam. Devojkite i zenite narodno kazano ne pijat nafta, i veruvajte vo 99% od slucaite somnezot im e realen, sto znaci vnimavajte da ne premine od somnez na nesto drugo.

A ako pak ve fatat na delo togas samo edna rabota moze da kazete, neznam dali pali ama probajte. It wasnt me! :nesum:

Ke zaboravev da naglasam, koga najmalce mislite deka se somnevaat tie veke znaat samo pemolcuvaat od x pricini.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ke zaboravev da naglasam, koga najmalce mislite deka se somnevaat tie veke znaat samo pemolcuvaat od x pricini.
Ова е дефинитивно најточно.

А шо праиме ако сомнежот почне откога врската завршила?

Kajgana Shop

На врв Bottom