Совети за неверни:)

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Како што рече некој претходно,најдобро е ако те праша девојката/жената каде си бил и што си правел да и кажиш дека си бил со швалерката (барем кај мене успевало и тоа со неколку различни девојки :) )...скоро секогаш ќе мисли дека се зезаш и нема да поставува повеќе прашања,но сепак не треба често да се користи тој изговор затоа што губи на поента ако често се користи

Никола напиша:
Ех да било така едноставно никој немаше да да изневерува. Змисли се само за деца например ако имаат во бракот или пак ти е едноставно убаво со тој партнер, не би сакал никоја друга, али сакаш да се издуваш од време на време. Не си многу конструктивна.. Камо совети од кои ќе има некој вистинска полза?:)
Ако некој толку многу го сакаш и притоа ти е убаво со него , сигурно нема да го изневериш

Одма под туш, траги од кармини, парфеми да нема...Облеката за перење. Бидете нормални, не премногу расположени, не зборувајте повеќе од обично.

e toa e veke nesto drugo, koga ke se zaljubis vo avanturata...... i posle sto..

би им дал еден совет, главата на гилотина и крццц!

Совет за неверни : - и понатака бидете неверни :)

ne postoi sovrsen zlocin
koga togas se se otkriva

хмм сигурен ли си?:pos2: ако добро ја организираш работата така да ништо не смее да ти се попречи на патот, биди сигурен дека нема да се дознае. Нема потреба на мешање на повеќе луѓе во ваква ситуација. Никако преголемо расположение или оттргнување на партнерот од себе, а за муабетот дека бев со швалер пали и тоа какои плус не го лажеш е сега он што не ти верува:pos2::pos2:

Kako i noze na sofersajba, stapki od stapala!
:pos::pos::pos:
Како и отпечатоци од шаките кои се лизгале по прозорците (ако ви текнува сцената на титаник во колата). Кога колата повторно поради некоја икс причина се замагли тоа се познава

Preziram neverstvo i sovetuvam da ne bidete neverni bidejki na kraj samo sebe ke si se lazete . Koj prevaruva drug e slab karakter i ne zasluzuva da bide vo edna seriozna vrska nikogas i da gi spodeli blagoprijatnite plodovi na ljubovta !

Едно опасно швалериште од старата генерација има кажано...
“Ако работиш на страна, дома работи дупло повеќе“ :)
Добар совет. Ама и жените на времето полесно се лажеле :pos:

Бидете сигурни во онај со кого го изневерувате партнерот, може е некој кој многу сака да зборува, па од старт ќе си заебете работа.
Одберете еден пријател/ка на кого можете да верувате, секогаш користете го како изговор ;)
После секс во кола со швалер/ка веднаш колата во автоперална на целосно чистење.
Алиштата на перење и правец под туш. :)

неверство у кола и не е баш најпаметна работа...
бидете искрени (од искуство) ќе мислат дека ги заебаваш и ептен ако те фатат на лице место: па нели ти кажав

Најбитно е да знаеш за доста, да имаш јак карактер и да бидеш нормален додека објаснуваш:pos2: а за тоа дека може да те фатат во кола според мене нема шанси, ако има нешто сомнително: татко ми ми ја зема прееска, неговата нешто не е во ред, кој знае кај бил и што правел, све што ке добиете е насмевка за таткото:) правило е дека дома не се носи туѓо лице, најдете си место:pos2: за ситуацијата се известуваат максимум 2-3ца најдобри другари, немој да осети љубовницата дека не ја сакате девојката или па имате караници, зошто од кога ќе ви заебе ќе ти рече па и така се каравте, а верувајте дека ќе се потруди да го направи тоа, проценете ја љубовницата на време, какви и се намерите и дали не е другарка на вашата девојка:pos2: како и да е треба планче бр.1 и бр.2, ако не успеат двата...јебига судбина.Како и да е ако партнерот или партнерката ви се паметни и имаат искуство со неверни на пола лага примате шамар, ако не на пола лага тогаш на 3 дена после мотањето, според мене тоа се само нервози и затоа решив малку да се средам, сега за сега вака без неверства ми е подобро. Ако треба ептен помош опишете ја ситуацијата, колку може ќе помогнеме:pos2:

На оние на кои им е скурчено од долгата врска да им дадам најконструктивен совет и идеа ... раскинете ја веднаш сегашната и изградете си нова и поинтересна врска.
taka e......... :) ili sakate da bidete so nekogo ili ne.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom