Оф топик...
Абе Никола, како можеш да размислуеш така? Ебате тоа промискуитетниот. Варањето и неверството е глупа работа, шо би рекла Ада, немој такви ненормални и неморални теми да отвараш. Не ми се допаѓа како размислуваш. Ако си заљубен, нема да ти текне да вараш, уше па и шо те слушам, она да ти е трудна а ти да си ебеш на страна. ГРОЗНО!!! Ако веќе си имаш девојка, терај си ја неа, и не туку се занесувај со “потреби да се бапне нешо ново“. Смири се човече голем си веќе...
Он топик...
Како прво ќе негирате скроз се. "She caught me naked in the shower.. IT WASN'T ME!" Значи до сега, Х пати ме фатиле дека варам, и ниеднаш не сум признал. Следно нешо, многу полесно и со помал притисок се вара ако е во друг град (Да ми е жив и здрав Охрид).
Мувачицата не смее да се занаса дека може да ти стане женска. Од искуство они сите почињаат кога тогаш да се занасаат и да се надеваат, али затоа при прво приметуење на опасност, им се стаа јасно до знаење каков бил договорот.
Ако развиеш чуства кон мувачицата, нормално, треба се да отераш у пичку матер да раскинеш со девојката пошо очигледно не ти ја бива, да баталиш мувачицата, пошо очигледно и неа не ја бива, само подобро се ебе, и да си најдеш нешо асолно.
Оф корс тука се и другарите, али од мое искуство, другарите се менлива категорија, и тоа може да биде многу заебано. Јас најчесто на брат ми се имам вадено, а палат и моменти као “Се испокарав со моите, не сум добро друштво вечерва“.
Следно, ако сим искаран со цурата никад не варам. Не бива тогаш. Ако е се мед и млеко со цурата тогаш е друг муабет.
И на крај, не сум женет оти уше не се нашла некоја курназ што ќе ми направи во врската да забораам да варам (зборам за у Македонија, пошо надвор од државата, со странкињи не се рачуна за варање, тоа е само добро преставување на државата, амбасадор си, тогаш ако не изебеш добро некоја, ни ја преставуваш нацијава како педерска).
Р.Ѕ. А да и уште нешто. Имал немал женска, иста ми е самодовербата. НЕ гледам зашо би имал поголема самодоверба ако ме чека некоја дома....