Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.635
- Поени од реакции
- 31.850
Исто и јас. Засега е топ, шо би се рекло квалитетно, макар шо не сакав да се чепка повеќе во Декстер, пошто последните сезони беа тежок засер. Ама ова е добро.
До 4та еп ми се гледани.Многу предвидливо оправданието на Декстер пред девојката
Гледа некој?
Надворешно изгледа емоционално и погодено, а наративот на гласот е монотон.Многу предвидливо оправданието на Декстер пред девојката
Гледа некој?
6та еп вчера ја гледав. Најдобра досега. Серијава вкупно досега е топ со еден мал минус... досадуваат со Деб на секое. Ај да се појави еднаш во еп, ок, ама цели дијалози по неколку минути и неколку пати во епизода. Како и да не е умрена испаѓа.Ептен е добра сезонава.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Мене ми се допаѓаат, неговите конверзации со Хари ѝ дадоа посебен карактер на серијата, тој беше и разумот и грижата на совест на Декстер. Хари беше смирен и сталожен. Во неговите очи имше топлина, тој беше фигурата на татко. Дебра, пак, и дава сосема друг карактер, поенергична и побунтовна, но се брат и сестра т.е. оние се на исто рамниште. Градацијата на нејзиниот гнев зависи од околноста во која се наоѓа Декстер.6та еп вчера ја гледав. Најдобра досега. Серијава вкупно досега е топ со еден мал минус... досадуваат со Деб на секое. Ај да се појави еднаш во еп, ок, ама цели дијалози по неколку минути и неколку пати во епизода. Како и да не е умрена испаѓа.
Да не мислел овој за финалето, пошо ништо невидено не беше ова