- Член од
- 4 октомври 2010
- Мислења
- 8.468
- Поени од реакции
- 14.907
Пошто не им е првпат после сто години да се во нокаут фазата на ЛЕ.Пошто на екипа ко Звезда све под неосвојување на ЛЕ им е неуспех
Пошто не им е првпат после сто години да се во нокаут фазата на ЛЕ.Пошто на екипа ко Звезда све под неосвојување на ЛЕ им е неуспех
Oни се трет пат во нокаут фаза во последните пет години ама пак ќе речам дека со овој состав што го имаат тоа е голем успех вреден за славје. Згора на се, од незавидна ситуација каде им се закануваше испаѓање во Интертото, завршија први во група и го скокаат 1/16 финалето.Пошто не им е првпат после сто години да се во нокаут фазата на ЛЕ.
Тој е, Мислав ОршиќНе беше истиот овој што ги попари лани Тотенхем на Мурињо?
Па не може со Бетис, од иста лига сме. Инаку дај шта даш е работата. Јас сакав да се прошетам до Белград, вака Загреб е троа далеку.Овие гревовите од Барселона кого го посакуваат во 1/16-финале? Олимпијакос или Ренџерс? Другиве некако тешкички им се, поготово Бетис.
А тоа правило важи и за ЕЛ?? Мислев тоа важи само во 1/8-финале за ЛШ.Па не може со Бетис, од иста лига сме. Инаку дај шта даш е работата. Јас сакав да се прошетам до Белград, вака Загреб е троа далеку.
Важи и во ЛЕ во оваа рунда.А тоа правило важи и за ЕЛ?? Мислев тоа важи само во 1/8-финале за ЛШ.
Не заебавај, подобро да испаднеме од Наполи отколку од Динамо Загреб. Врз гробот ќе ни серат пола век после.Протестирам да се повтори ждрепката
Кога Динамо го исфрли Тотенхем од ЛЕ, тие беа 7ми во Премиер лига, а Барса моментално е 8 во ЛаЛига.Не заебавај, подобро да испаднеме од Наполи отколку од Динамо Загреб. Врз гробот ќе ни серат пола век после.