- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.704
- Поени од реакции
- 115.451
Кохохохохохохостич
Да, ама поголеми се шансите метеор да падне во Милано него ли ова да се случи.Ако Милан го победи Атлетико вечер со 2 гола разлика и следно коло ако победи со Ливерпул под услов Порто да изигра нерешено или изгуби со Атлетико, тогаш Милан иде даље така?
Имаат среќа што нивната група е слаба, со оглед на тоа дека реал се ептен слаби сезонава. Во нокаут фаза ако паднат со некој јак тим, има бродолом да им се деси.Интер слабите у ЛШ.
Уште во 2ра минута промаши играч со друг. За жалење се сите коментатори на мрт.Дали ќе погодат некое име на фудбалериве дебиливе од Мтв,уште од стар ми се лоши
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Немој, можеби ќе умрат во заблуда дека Тео оставил кој знае каков траг во Мадрид, додека ги слушаат свирежите кон него.Би мачел луѓе во Гвантанамо со играва од прво полувреме на Атлетико-Милан.
Не можам да бирам, гледам со фан на Милан така да осуден сум да ја гледам оваа текма.Немој, можеби ќе умрат во заблуда дека Тео оставил кој знае каков траг во Мадрид, додека ги слушаат свирежите кон него.
А ти си за ќотек што не гледаш Сити и ПСЖ, кога можеш да бираш за разлика од мене.
Нема да му е тешко на Нејмар да биде на ова ниво, како во претходните натпревари... пауза... а тоа нема да му е тешко, затоа што немаше претходни напревари на високо ниво хехехе.Дали ќе погодат некое име на фудбалериве дебиливе од Мтв,уште од стар ми се лоши
Sent from my SM-A325F using Tapatalk