- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.896
- Поени од реакции
- 40.731
Во топ 3 дефанцивци моментално.
Во топ 3 дефанцивци моментално.
Ја би рекол повеќе златна шанса испушти Бенфика. После ова промашување целиот товар оди на Сеферовиќ.Златна шанса испушти Барса сама да си заврши работа. Посебно ми е криво што воопшто не одиграа лошо за сегашни стандарди, ама Бенфика беа добро организирани во одбрана. Отаменди одигра една од најдобрите партии на дефанзивец што ги имам видено во последно време. На крај фалеше и Сеферовиќ да не‘ попари...
Веќе мислам сите фанови очекуваме елиминација, мада знаеме дека во фудбалот никогаш за ништо нема сигурно. Бенфика ќе игра под голем притисок и тоа може да ги кошта победа против Динамо. Нема да биде прв пат тим што му треба победа да киксне против тим што веќе е отпишан. Ми текнува на Интер кога пред 2-3 години се изрезилија со ПСВ. Нормално помило ќе ми биде на Баерн да му се случи нов meltdown како против Менхенгладнах или Аугсбург, ама тоа е малку веројатно.
Костич, дај сметка да ти пуштиме пари да си купиш неколку килограми добра трева и да ги олабавиш сите овде од појавување секоја недела со нови профили, барем следните неколку месеци. Цитрони им ги направи на сите. Бива?И ќе се паднете со Челси во финале ЛШ и ќе ве тепа у сред Минхен на Алианц Арена.
Прегледај го приврзокот 314430
Гејови едни германски.
Да да ние сме од Wall Street собрани овде па ќе му купуваме кило трава на Костич.Костич, дај сметка да ти пуштиме пари да си купиш неколку килограми добра трева
Zodiac + Rockfeller = сериски убица пун со пари.Да да ние сме од Wall Street собрани овде па ќе му купуваме кило трава на Костич.
Зодијак Рокфелер.
Подобро дај пари, отколку да ти ги потекнува јајцата, побезболно е.Да да ние сме од Wall Street собрани овде па ќе му купуваме кило трава на Костич.
Зодијак Рокфелер.
Večer City - PSG.Подобро дај пари, отколку да ти ги потекнува јајцата, побезболно е.
Ма да Костич е дизел машина, и некоја прсканица би го задоволил, или мешавина со оригано, само повторно ќе има испади како претходно.
2 : 2 Тачан резултат.Večer City - PSG.
Daj analiza tvoja za derbivo ajde.