ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.436
- Поени од реакции
- 17.228
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инаку, нешто што дознав пред некое време... Бидејќи не само кај нас туку и во околните земји професијата новинар е сериозно загрозена, има иниицијатива да се потикне новинарство како професија од страна на некои меѓународни организации. Последно имаа проект да се наградат со лаптоп компјутери новинарите кои се обидуваат да го сочуваат достоинството на професијата.
јако![]()
Што ќе се случи ако обратно ги внесете бројките од пинот на банкомат
Кликнете тука и прочитајте повеќе.skopje24.mk
Фрлаат петка/глава у станица.А што ако на некој пинот му е 6336 на пример?![]()
Мене ми е 1111. Стално полиција до мене има [emoji1787][emoji1787][emoji1787]А што ако на некој пинот му е 6336 на пример?![]()
Tuka bese nekade, bitno go znaese poimot gore dole...![]()
Mошус — Википедија
sr.wikipedia.org
Не е моСУШ, туку е мошус, англиски musk и не се добива од никаква сперма, туку се убива еленот, а НЕ ГОВЕДОТО и полните жлезди се обработуваат за да се добие мирисот....кога сме веќе кај "трендови и кењање".
moja greshka, nemav vreme sega da go proucham, a pogreshniot poim mi ostanal od pred 30-40 godini, nekoj kvazi medium togash napishal govedo a za elen se raboti... no postot glavno beshe za samobendisanata koja i drzeshe lekcija na vegankata, izigruva internet portal ....Tuka bese nekade, bitno go znaese poimot gore dole...
Aми некој ако има пин 6666!!! Тој човек можеби да не е чедо на Луцифер???Мене ми е 1111. Стално полиција до мене има [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk