UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Колку се језиви Баерн мајко мила ау каков хеви метал фудбал, играат како на бегинер моуд страшни комбинации и директен фудбал.
Сане и Коман ги вратија старите форми и буквално жарат и палат, за Лева е излишно да се зборува сите можни рекорди на постигнати голови ќе ги руши, ама најмногу ме импресионира Кимих кој години уназад е убедливо најдобар ДМФ и најподценат играч во свет.Права машина со ненормална интелегенција, осет и читање на игра, денес имаше пред-асистенција на 4те гола дури и на пеналот :popce:
Ќе ја угасат лигава на шампиони годинава ако останат фит главниве играчи.

LastPage

Peter Crouch legs
Член од
3 ноември 2021
Мислења
71
Поени од реакции
141
Ќе го јаде Интер утре. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

А и да не го јаде, ќе се пласира ко втор у група, и ќе се падне некој од Сити, ПСЖ или Баерн, Ливерпул па ќе има уште поголемо смеење коа ќе ги прегазат хехехех

Нападот на Ливерпул против одбраната на Интер ја замислувам. На Енфилд Роуд да отидат излезот нема да знаат каде е после мечот.

Последно уредено:

LastPage

Peter Crouch legs
Член од
3 ноември 2021
Мислења
71
Поени од реакции
141
Ако не добие една златна топка Левандовски, греота ќе биде општо за фудбалот како спорт. Не би ме изненадило тие дебилите од ФИФА да му ја дадат на Меси или на оној у средина на Челзи талијанот.
Автоматски споено мислење:

Колку се језиви Баерн мајко мила ау каков хеви метал фудбал, играат како на бегинер моуд страшни комбинации и директен фудбал.
Сане и Коман ги вратија старите форми и буквално жарат и палат, за Лева е излишно да се зборува сите можни рекорди на постигнати голови ќе ги руши, ама најмногу ме импресионира Кимих кој години уназад е убедливо најдобар ДМФ и најподценат играч во свет.Права машина со ненормална интелегенција, осет и читање на игра, денес имаше пред-асистенција на 4те гола дури и на пеналот :popce:
Ќе ја угасат лигава на шампиони годинава ако останат фит главниве играчи.
Абе Баерн може да се носи со сите силни клубови во Европа реално. Затоа и ги пуни противниците секое коло со по 3-4-5 гола во Бундес Лига. 3-4 класи се на повисоко ниво за останатите клубови од Германија. И со Сити и со ПСЖ може да се носи Баерн во секое време од денот.

Последно уредено:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Ќе го јаде Интер утре. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

А и да не го јаде, ќе се пласира ко втор у група, и ќе се падне некој од Сити, ПСЖ или Баерн, Ливерпул па ќе има уште поголемо смеење коа ќе ги прегазат хехехех

Нападот на Ливерпул против одбраната на Интер ја замислувам. На Енфилд Роуд да отидат излезот нема да знаат каде е после мечот.
хехехехе

Член од
4 ноември 2013
Мислења
948
Поени од реакции
1.483
4-0-0
17:2 Гол разлика

Јас бев тој што највише плукаше по Нагелсман пред да почне сезоната.Беше критикуван и во предсезонските натпревари и мене дури ми ги дигна нервите што све можно што беше изгуби и си реков овој упропасти све што се градеше последнава деценија во Баерн.
Ама еве сега може да си грицнам од к..... и да кажам дека дечкото за 3 месеци го однесе Баерн на друго ниво..
Не велам дека се непобедливи(Менхенгладбах по поби тоа убедливо) , имаат мани сеуште , ама чоекот секоја утакмица има некој новитет , му доаѓаат луди идеи како онаа против бенфика на гости.Мајчинот го извади нз кој беше на десен бек и го стави ГНАБРИ , кој некогаш игра и како шпиц.ФАКИНГ ГНАБРИ го стави на десен бек и тоа испадна ФЕНОМЕНАЛНО.
Им дава шанси на сите , ротира одлично и уигрува 18 играчи цело време.(освен Кимих , него му ја испи крвта)
Има капацитет да стане страшен тренер.

Ако ја среди одбраната како што треба , јас тука со крв потпишувам дека никој неможе да не добие во двомеч до финале.Ни англиската 3ка , ни ПСЖ , ни Реал.Само многу е битно тоа првото "Ако" што го пишав.
Многу е вртикапа Упемекано , еднаш ке изигра на светско ниво , следна утакмица ко аматер од 5та германска регионална лига, многу избрзува , има непотребни излети и 50 % од головите што Баерн ги има примено идат на негов грб.Дејвис и Хернандез се машини и се секогаш на врв на задачата а десен бек е посебна прича.Моментално на десни бекови се : Суле - добар(ама он е стопер и е факинг спор така да...), Павард - хахаххахахах , Станишич - неискусен и он е само замена така да пред озбилен предизвик е Нагелсман со десната страна од одбраната..

Средината , крилата и напред дечкото што за некое време ке ја освои Златната топка за последните 2 години не треба да се коментираат..
Тие се врвот на напаѓачкиот фудбал моментално.

Премногу сакам да освојат сезонава од причина што има многу јаки екипи како
Ливерпул , Сити , ПСЖ , Челзи , Реал
Позади нив Јуве , Манчестер , Атлетико
Има и екипи што можат да изненадат како Ајакс.

Нека доаѓа фебруар побрзо:aplauz::aplauz::aplauz:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Премногу сакам да освојат сезонава од причина што има многу јаки екипи како
Ливерпул , Сити , ПСЖ , Челзи , Реал
Позади нив Јуве , Манчестер , Атлетико
Имаш добра смисла за хумор морам да признам.

Kajgana Shop

На врв Bottom