Trackermk .comДа не знае некој каде можат да се најдат анимираните дела на Боро Пејчинов?
Не.
Oтворив тема за ова. Кој сака нека се придружи да коментираме таму.![]()
ФИЛМОВИ И СЕРИИ ОД МАКЕДОНИЈА, ЕВРОПА И ХОЛИВУД ДОСТАПНИ НА „ГЛЕЈ“, ПРВАТА НАЦИОНАЛНА СТРИМИНГ ПЛАТФОРМА - СМАРТ - СДК МК
Над 50 ТВ-серии од македонска и балканска продукција, како и филмови од Холивуд и цела Европа се достапни на „Глеј“smart.sdk.mk
Да не знае некој каде можат да се најдат анимираните дела на Боро Пејчинов?
Си ги кастирал Тони и Никола во филм.
Од кај знаеш дека сум го утнал?Си ги кастирал Тони и Никола во филм.
И школската си ја ставил, само Игор си го утнал во презимето и си заборавил кајганџиите да ги вклучеш ко клапери, шарфери, возачи, фризери. (ПС. Поздрав еден топол ко статист ќе ја земеме, а бијонс докторка на сет).![]()
Од што е глуп, дури е смешен.Ебе тип бремена жена и по некое време го влече нешто за таквото и му вика: "Вади го, ќе треба и јас да искачам."
Чисто да се потсетиме на мислењево од декември 2020 г. и моите очекувања за годината што изминува.Дали можеме да отидеме на некој топ фестивал во 2021 г.? Искрено јас не очекувам. Врвот мислам би биле Карлови Вари или Котбус. Изненадување би било да се отиде во Берлин, невозможна мисија би рекол за Венеција и Кан. Да се надеваме дека ќе ме демантираат режисериве.