Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Редок вид на тажна особа е овој Ратм без никакви дилеми. 15 души му кажуваат едно тој како вол у слама што боде упорен и упорен. И сигурен сум дека е спремен Роналдо и Меси да ги оспори само за да истера некаква замислена поента за Влаховиќ и Халанд, т.е. хајпот за нив двајца.

Извинете за офтопик :D, ама Тудор им прави a dish served cold :bravobe:

Леле срединава и одбранава на јуве… леле.

Редок вид на тажна особа е овој Ратм без никакви дилеми. 15 души му кажуваат едно тој како вол у слама што боде упорен и упорен. И сигурен сум дека е спремен Роналдо и Меси да ги оспори само за да истера некаква замислена поента за Влаховиќ и Халанд, т.е. хајпот за нив двајца.

Остави тоа, туку помалку лајкови на постовите имам, 2:0 за вас, познавачите на Калчото и особено познати фанови на Интер, конзистентни во ставовите.

Пријателот уште не знае за што се зборувало, хајпот го бара. Биди и Бади мантра.

Верона која до лани важеше за супер дефанзивна екипа, моментално има постигнато 10 голови повеќе од Јуве и имаат исто бодови. Лани може куртулеа за ЛШ ама оваа година со појака конкуренција се повеќе ми изгледа на тешко достижна мисија. Особено што Рома и Лацио досега добро играат.

Ко деца, сите сте сакале да имате коса како Недвед,не го серете човекот барем за тоа

Искрени да бидеме, тие години сите сакаа да имаат фризура као Бекам.

Ко деца, сите сте сакале да имате коса како Недвед,не го серете човекот барем за тоа
Повеќе сакале фризура ко Камбијасо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom