Skopje East Gate

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
мислиш од делот на фаст фуд или?
незнам што очекувате да биде поразлично, Манго мен и кидс, Зара хоум, ЛПП, во скоро и H&M, нормално е вакви брендови да се шират и да отвараат по други места а врти сучи тие брендови се во соседниве земји е сеа ако некој бренд ни кај нив го нема односно не им е интересен пазарот незнам зашто мислите дека кај нас ке им биде

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burberry, Valentino, Dsquared2 do sega nemalo nikade kaj nas. Ostanatoto sekade e isto.. Neznam koi brendovi vi falat iskreno, ama toa se tie 80% kade i da si..

Последно уредено:
Спрингфилд гледам затвориле во рамстор а ќе отвараат во Ист Гејт според најавиве

Спрингфилд гледам затвориле во рамстор а ќе отвараат во Ист Гејт според најавиве
Многу дуќани во Рамстор ќе затворат, прескапи кирии а мала посетеност.
Ја во Рамстор имам влезено еднаш од кога се отвори Сити мол

Многу дуќани во Рамстор ќе затворат, прескапи кирии а мала посетеност.
Ја во Рамстор имам влезено еднаш од кога се отвори Сити мол

Рамстор доста го држат административциве, прават промет шо прават до пет саат послем било тапа а тек што ке биде кога ке се отвори и тој трговскиот Дајамонд

мислиш од делот на фаст фуд или?
незнам што очекувате да биде поразлично, Манго мен и кидс, Зара хоум, ЛПП, во скоро и H&M, нормално е вакви брендови да се шират и да отвараат по други места а врти сучи тие брендови се во соседниве земји е сеа ако некој бренд ни кај нив го нема односно не им е интересен пазарот незнам зашто мислите дека кај нас ке им биде

Ќе има и Mango men?

Рамстор доста го држат административциве, прават промет шо прават до пет саат послем било тапа а тек што ке биде кога ке се отвори и тој трговскиот Дајамонд

Во Рамстор бараат сертификат на влез, во Сити Мол не.

Гледав story на оној јутјуберот GP снимал внатре и некако не ми стои како да е за точно 9 дена до отварање . Уште гледам има за работење, освен ако некој продавници не одложат со отварање.

Последно уредено:

Мислам не е целосна листава ама сепак овие се фирмите продавници што ќе ги има во трговскиот.
20210811_233315-jpg.303291
Важно има пошта...

А бе престани да трескаш глупости, бараат и во Сити Мол.
Не знам како ти се погодило тебе да не ти бараат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom