- Член од
- 17 август 2009
- Мислења
- 3.683
- Поени од реакции
- 5.314
Зимај плата клати врата е работава.
Фридом фор Дони.![]()
Редовна, на први. Нека ужива
Зимај плата клати врата е работава.
Фридом фор Дони.![]()
Интересна експертиза од прекалениот фудбалски гуру Џонтра Трапатони, кој истите греота победи на Италија на европско ги прогласи за тактички мастерклас на Манчини.500 додавања помалце имаше Јувентус, посед на топка за греота, игра за греота али тепаа на среќа и јеби га, се одбранија, тоа се брои. Кој им е крив на Челзи што вртат пред 16 без идеја и план.
Ковачиќ сам играше, другите умрени.
Класична италијанка осетија англичаниве.
Монтажа.
Фридом фор Дони.![]()
СеееееехехехехехекакоИнтересна експертиза од прекалениот фудбалски гуру Џонтра Трапатони, кој истите греота победи на Италија на европско ги прогласи за тактички мастерклас на Манчини.
Ни јас не сакам бро ама посилно е од мене верувајАма баш никој освен Чоли нејќе да не дупи на форумов веќе, зини земјо голтни ме. Подоле од ова нема.
Шо ви е финта со смеењето ко Ван пис карактери?Сеееееехехехехехекако
Цинизам и индиректно понижување и потчинување на соговорникот.Шо ви е финта со смеењето ко Ван пис карактери?
компањотЦинизам и индиректно понижување и потчинување на соговорникот.
Директни основоположници на овој начин на изразување сме јас и мојот компањот, големиот Стек.
Добро де, сум утнал буква, и ова е многу за лик како Стек.компањот
компањот
компањот
Ова е веќе директно понижување и потчинување....што рака на срце не е ни тешко штом е компањот стек со другата страна.компањот
компањот
компањот
Ти па ни ги потече и јајца и јајници со Лукаку