Sky е само за Велика Британија. Интернационално само DAZN. Добар пренос имаат DAZN, добар тим.На Sky Box Office е плати па гледај,
Добро де со ИПТВ ке гледаш скај укSky е само за Велика Британија. Интернационално само DAZN. Добар пренос имаат DAZN, добар тим.
Аа да, ако имаш ИПТВ. Али фаќа Sky Box Office IPTV? Бидејки тоа е позади PPV, не е обичен канал. Не е на обичен Sky.Добро де со ИПТВ ке гледаш скај ук
Да да, ИПТВ, ги имам сите Sky вклучително и Box Office ама како што кажа PPV е и оди само еден скринсејвер камин со мачка што спие покрај него.Аа да, ако имаш ИПТВ. Али фаќа Sky Box Office IPTV? Бидејки тоа е позади PPV, не е обичен канал. Не е на обичен Sky.
nezz kakov iptv i lista koristis, ama na toj sto go imam jas, ima Dazn tv od nekolku zemjiДа да, ИПТВ, ги имам сите Sky вклучително и Box Office ама како што кажа PPV е и оди само еден скринсејвер камин со мачка што спие покрај него.
Иначе пишав и погоре имам пиратски стрим од DAZN, пратете ПП кој сака.
Има клаузула за реванш, но прашање е дали Џошуа ќе ја активира. Би требало да ја активира, нема што друго да прави во спортот ако не ги врати појасите.Премногу спушти на килажа Џошуа, можеби беше потромав, ама вака како да изгуби јачина на удар. Мастерклас перформанс на Усик, се надевам дека има клаузула за уште една борба, ќе биде интересно.
Читав за ова, во ред било ѕвончето, ТВ тајмерот бил грешка.Приметивте дека во последната рунда ѕвончето заѕвони едно 5-6 секунди порано? Џошуа беше готов и го спасија од сигурен ТКО само колку мечот да се решава преку судиска одлука