Не гледам Телма да имаат некоја најава за борбата, за жал.Ќе има ли на Телма , Фјури , Вајлдер?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не гледам Телма да имаат некоја најава за борбата, за жал.Ќе има ли на Телма , Фјури , Вајлдер?.
Нема да има. А кај колку саат треба да да почне?.Не гледам Телма да имаат некоја најава за борбата, за жал.
Околу 5:30 сабајле.Нема да има. А кај колку саат треба да да почне?.
Не треси зелени во евентуален меч Фјури - Усјук коефициентот би бил 1.10 на џипси кинг, промил шанса нема да има украинецот.Не знам зошто, али имам претчувтство дека и двајцата ако се тепаат против Усјук, ќе губат.
Не треси зелени во евентуален меч Фјури - Усјук коефициентот би бил 1.10 на џипси кинг, промил шанса нема да има украинецот.
Нереално е ова од страна на Фјури, ликот изгледа како класична србенда, има вишок кила и спојлери и пак не застана до последните рунди буквално го бркаше и пробуваше комбинации, невероватна спремност и кондиција
Прејак меч не се даваше и Вајлдер право животно е и имаше шанси во 4 и 5 рунда ама настрана од тоа беше надбоксуван.
Ja мислам дека ќе изгуби Усик од Џошуа у реваншот, ништо чудно и они да ја носат у 3 натпревари.